LAST TO KNOW

Virgin River-actrice wist niets van bizarre plottwist

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Virgin River-actrice wist niets van bizarre plottwist
RTL

Fans van 'Virgin River' krijgen aan het einde van het vierde seizoen een bizarre plottwist voorgeschoteld. Jack blijkt namelijk niet de vader te zijn van de tweeling van Charmaine. En wat blijkt nu? De plottwist is niet alleen voor de kijkers een verrassing. Ook Lauren Hammersley (52), de actrice die Charmaine speelt, wordt hier pas op het allerlaatste moment over ingelicht.

"De hele tijd heb ik gedacht dat de baby’s van Jack waren"

Al vanaf het moment dat Charmaine zwanger blijkt te zijn, vragen sommige kijkers zich af of Jack wel de vader is van de tweeling. Aan het einde van het vierde seizoen blijken deze twijfels terecht te zijn. Als Jack samen met zijn vriendin Mel op een medisch noodgeval afkomt, deelt Charmaine ineens het nieuws dat Jack niet de vader is. 

Virgin River-actrice deelt releasedatum vijfde seizoen
Lees ook

Virgin River-actrice deelt releasedatum vijfde seizoen

Lauren laat nu in de podcast Chatting with B weten dat ze zelf ook pas op het allerlaatste moment over deze plottwist is ingelicht. "Ik wist van niets tot het script uitkwam", zo legt ze uit. "De hele tijd heb ik gedacht dat de baby’s van Jack waren. Ik ontdekte het pas een aantal weken voordat de aflevering werd opgenomen." Wie dan wél de vader is van de tweeling, is nog niet bekend. 

Lees meer over
Virgin River