FRIENDZONDE

Birgitte van MAFS vreest voor huwelijk Wichian en Loes: 'Geen chemie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married at First Sight/RTLBirgitte van MAFS vreest voor huwelijk Wichian en Loes: 'Geen chemie'
RTL

Tijdens het koppelsweekend in 'Married at First Sight' voelt Wichian zich niet helemaal op zijn plaats. Zijn wederhelft Loes besluit namelijk vroegtijdig naar huis te gaan, en dat is niet de eerste keer... Voormalig 'MAFS'-deelnemers Maurice en Birgitte vrezen dan ook voor het huwelijk van Wichian en Loes, zo vertellen ze in 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"Ik mis de chemie tussen hen"

"Als ik dit zie dan denk ik: arme Wichian. Hij baalt dat 'ie het commitment niet na kan komen, maar ik denk dat het meer aan Loes ligt", blikt Birgitte terug op de aflevering van afgelopen week waarin Wichian in tranen is als hij de groep het nieuws moet vertellen. "Ik snap niet waarom hij zichzelf zo druk maakt om het feit dat hij die belofte niet na kan komen. Want daar ligt het niet aan, het ligt niet aan hem."

Rowan en Astleigh van Married at First Sight delen toekomstplannen
Lees ook

Rowan en Astleigh van Married at First Sight delen toekomstplannen

Volgens Birgitte zit Wichian in de friendzone: "Ik mis de chemie tussen hen. Ik denk dat die in de eerste twee, drie weken zeker aanwezig moet zijn om iets op te bouwen. Die chemie die is er nog niet. Dus ik ben er bang voor." Ook Maurice twijfelt aan de relatie. "Maar ik gun het ze wel enorm", besluit hij.

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Sonny en Dylan hieronder terug.

Lees meer over
Aran BadeVideolandMarried at First SightMarried at First Sight: Een ErvaRING Rijker