HELEMAAL KAPOTJE VAN

Chantal Janzen werd bedrogen: 'Viste gebruikt condoom uit prullenbak'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen werd bedrogen: 'Viste gebruikt condoom uit prullenbak'
RTL

De nieuwe '&C the magazine' staat in het teken van vreemdgaan en daarom deelt Chantal Janzen (44) met haar lezers haar eigen ervaring met het onderwerp. De presentatrice schrijft dat ze door een van haar eerste partners meerdere keren is bedrogen.

"Hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde"

Chantal Janzen is al jaren gelukkig met haar man Marco Geeratz, maar in het verleden heeft ze ook ongelukkige momenten in de liefde gekend. "Diep in je hart voel je wat er aan de hand is. Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde." 

Man Chantal Janzen wil nog geen opa worden genoemd: 'Is nog jong'
Lees ook

Man Chantal Janzen wil nog geen opa worden genoemd: 'Is nog jong'

De presentatrice schrijft hoe ze thuiskwam en als een zombie meteen doorliep naar de prullenbak in de keuken. "Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen." Ze legde het op tafel en wachtte tot haar partner thuiskwam.

Volgens Chantal volgde er een grote ruzie, maar de relatie werd niet meteen beëindigd. "Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit." 

Wie deze mysterieuze ex van Chantal is, vertelt het verhaal niet. De presentatrice is sinds 2006 samen met haar man Marco en in 2014 zijn ze getrouwd. Haar enige bekende ex is Johnny de Mol, met wie ze van 2001 tot 2004 een relatie had.

Lees meer over
Chantal Janzen