CURAÇAO JE DAT NOU WEL DOEN?

Eindelijk antwoord: woont Channah Koerten nu wel of niet op Curaçao?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @channahkoertenEindelijk antwoord: woont Channah Koerten nu wel of niet op Curaçao?
RTL

Groots kondigde Channah Koerten (28) haar emigratieplannen aan, maar inmiddels is de realityster meer in Nederland dan op Curaçao - waar ze haar eerste huis kocht. Hoe zit het nu precies? De voormalig 'Temptation Island'-ster legt het zelf uit in de online realitytalkshow van RTL Boulevard, Realitea.

“Ik denk dat dan de kans wel groot is dat ik weer terugkom”

Hoewel het in eerste instantie de bedoeling is dat Channah samen met Quentin - de vader van haar twee kinderen - naar het eiland verhuist, zet ze afgelopen jaar in haar eentje de grote stap. Ze heeft het er enorm naar haar zin, maar merkt al snel dat ze toch best vaak naar Nederland moet vanwege haar werk. Dat is voor nu nog geen probleem, maar aangezien haar oudste binnenkort naar school gaat moeten er wel knopen doorgehakt worden. "Ik denk dat dan de kans wel groot is dat ik weer terugkom", geeft ze toe.

Echte Meisjes had slechte invloed op inkomsten Channah Koerten
Lees ook

Echte Meisjes had slechte invloed op inkomsten Channah Koerten

Channah vertelt in de video ook hoe het nu tussen haar en Quentin gaat. "We gaan eigenlijk gewoon supergoed met elkaar om en de kinderen zien hem ook regelmatig", vertelt ze. "Hij doet leuke dingen met ze en wij kunnen goed met elkaar door één deur. Dus het is prima."

Lees meer over
Channah KoertenFawry not Sawry Realitea