BERICHTJE!

Esmee van Love Island reageert op geruchten liefdesleven: 'Nog pril'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @esmeecoEsmee van Love Island reageert op geruchten liefdesleven: 'Nog pril'
RTL

Esmee Cox wint in 2021 samen met Job Stevens 'Love Island'. Ze verlaten als verliefd koppel het programma en eiland, maar helaas komt daar een einde aan als de tortelduifjes uit elkaar gaan omdat Job in Esmee meer een vriendin dan een partner ziet. "Ik heb wel echt heel veel liefdesverdriet gehad", zegt de 26-jarige Esmee in een nieuwe aflevering van Realitea, waarin ze ook vertelt weer aan het daten te zijn.

"Je wilt niet meteen dat er een ding van gemaakt wordt"

Esmee geeft in de aflevering aan haar liefdesverdriet niet altijd te hebben geuit, omdat ze vindt dat ze sterk moet blijven. "Maar ik ben er wel een tijdje kapot van geweest", vervolgt de realityster, die in Job destijds de vader van haar kinderen ziet. Inmiddels zijn de twee 'gewoon vrienden', zo vertelt ze. "Ik zal altijd van hem blijven houden. Ik ben wie ik nu ben omdat ik hem ben tegengekomen zijn mijn leven. Maar ik heb het stukje wel afgesloten. Jij wil mij niet meer, dus ga ik ook door."

Eindelijk antwoord: woont Channah Koerten nu wel of niet op Curaçao?
Lees ook

Eindelijk antwoord: woont Channah Koerten nu wel of niet op Curaçao?

En doorgaan doet ze zeker. De Love Island-ster is namelijk weer aan het daten. Al is het nog niet heel serieus, onthult ze aan Fawry. "Het is nog pril. Je wilt niet meteen dat er een ding van gemaakt wordt. Als je een keer een leuke date hebt gehad is het meteen 'die zijn samen', maar ik doe gewoon lekker mijn ding."

Als Fawry haar vervolgens vraagt of het een bekende jongen is, wellicht iemand van Love Island (bijvoorbeeld Cas, waarmee ze onlangs werd gespot), wordt Esmee rood. "Ik ga helemaal niks meer zeggen", dekt ze zichzelf in.

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry RealiteaLove Island