GEEN HALVA WERK

Realityster Fabrizio uit Temptation Island slaat nieuwe weg in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GoPlay.be/SBS BelgiumRealityster Fabrizio uit Temptation Island slaat nieuwe weg in
RTL

Fabrizio Tzinaridis (30) is al tattoo-artist en lifecoach én heeft een eigen cosmeticalijn, maar nu begint hij samen met zijn broer aan een nieuw project. De twee openen dit jaar een Grieks restaurant, zo laat de realityster weten op Instagram.

"Ik ben een meester als het aankomt op eieren bakken, maar koken laat ik over aan onze Griekse chef"

Souvlaki, gyros en tzatziki gevolgd door een glaasje ouzo toe: zomaar een paar Griekse klassiekers die je binnenkort kunt nuttigen in het restaurant van Fabrizio. Het restaurant met de veelzeggende naam The Greek is gevestigd in het Belgische Beringen - vlakbij Hasselt - en opent in juni haar deuren.

'Kleurplaat' Fabrizio laat tattoos verwijderen
Lees ook

'Kleurplaat' Fabrizio laat tattoos verwijderen

Het idee voor het restaurant ontstond toen de voormalig Bachelor in een ander Grieks restaurant aan het dineren was met zijn broer, vertelt Fabrizio in zijn Instagram Stories. Zijn oudste broer werkt al vijftien jaar in de horeca, maar heeft nooit zijn eigen restaurant durven beginnen. "Dus kwam ik met het idee om samen een Grieks restaurant te openen", legt Fabrizio uit. Inmiddels zijn de twee een jaar verder.

Het is niet de bedoeling dat Fabrizio zelf Griekse salades gaat maken; er is een chef aangenomen door de broers. "Ik ben een meester als het aankomt op eieren bakken, maar koken laat ik over aan onze Griekse chef." Wel zal de bekende Vlaming bijspringen in de zaak, te beginnen met het bezorgen van het eten. "De eerste maand ga ik vooral zelf leveringen doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op de foto zie je Fabrizio met verband op zijn hoofd, dat komt doordat hij een aantal tatoeages heeft laten weg laseren.

Lees meer over
Fabrizio