400 CC AAN HUMOR

Pommeline onthult Temptation-vergoeding: '5000 euro? Te weinig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @pommelinetillierePommeline onthult Temptation-vergoeding: '5000 euro? Te weinig'
RTL

Voor niets gaat de zon op, vindt ook realityster Pommeline Tillière (29). Dus als zij wordt gevraagd om samen met haar toenmalige liefde Fabrizio Tzinaridis (30) mee te doen aan 'Temptation Island VIPS', zet ze vol op de onderhandeling in. Dat vertelt ze in de podcast 'Foto's met kurkdroog'.

"Ze hebben het startbedrag maal vier gedaan"

Pommeline vergaart in 2017 bekendheid in Nederland en België als de vrouw die Merijn in de reguliere editie van Temptation Island weet te verleiden. De relatie met Merijn houdt uiteindelijk geen stand. 

Vlak daarna vindt ze de liefde bij Fabrizio, een verleider uit het seizoen van 2018. Er zijn genoeg twijfels in de relatie om zich te laten verleiden deel te nemen aan de VIP-versie. Maar dan wel voor een flink geldbedrag.

Fabrizio: 'Huwelijksaanzoek Pommeline was impulsief'
Lees ook

Fabrizio: 'Huwelijksaanzoek Pommeline was impulsief'

"Zo’n VIP-editie is natuurlijk wel goed betaald", onthult Pommeline. "Wie meedeed kreeg sowieso 5.000 euro, maar dat vonden we zelf wat te weinig." Uiteindelijk komen de programmamakers eruit met Pommeline en Fabrizio. "Ze hebben het startbedrag maal vier gedaan." Tel uit je winst.

Uiteindelijk is het stel 20.000 euro en een relatiebreuk rijker, evenals een illusie armer. Nadat Fabrizio Pommeline 'impulsief' ten huwelijk vraagt, strandt de relatie uiteindelijk toch. Beiden hebben inmiddels een nieuwe liefde.

Beluister hieronder de aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
FabrizioTemptation Island VIPS