LANG LEVE PIET

Markante 82-jarige broer van BN'er duikt op in Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6/TalpaMarkante 82-jarige broer van BN'er duikt op in Lang Leve de Liefde
RTL

Piet van den Krommenacker (82), de oudere broer van couturier Addy van den Krommenacker (72), duikt deze week op in de SBS-datingshow 'Lang Leve de Liefde'. Addy is op de hoogte van Piets deelname, vertelt hij tegenover 'Shownieuws'. De modeontwerper vindt het ontzettend leuk dat zijn broer op deze manier een gooi doet naar de liefde.

"Ik denk dat ik een vrouw gelukkig kan maken"

Op eerste beelden van de aflevering waar Piet in te zien is, arriveert hij op zijn fiets. Piet is gekoppeld aan Christine, die in eerste instantie denkt dat Piet Spaans is. "Spreek je Nederlands?" vraagt ze hem, waarop hij bevestigend antwoord.

De excentrieke Piet verklapt al aan Christine: "Ik ben overal apart in. Dat is echt waar. Ik ben overal net anders in dan een ander." Ondanks dat Piet misschien een beetje anders dan anders is, heeft hij er geloof in dat hij een ideale partner is. "Ik denk dat ik een vrouw gelukkig kan maken", zegt hij.

Ex-schoonvader van Luca Borsato doet mee aan Lang Leve de Liefde
Lees ook

Ex-schoonvader van Luca Borsato doet mee aan Lang Leve de Liefde

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Piets broer Addy zegt tegenover Shownieuws het geweldig te vinden dat zijn broer meedoet aan Lang Leve de Liefde. "Hij is 82 en ongelofelijk vitaal en iedere dag op de fiets. Hij leeft zijn eigen leven. Dus het is wel geweldig dat hij op deze manier... ik weet nog of het gelukt is, maar dat is natuurlijk wel spannend", aldus Addy.

Deze donderdag zien we het datingavontuur van Piet, op SBS6 om 19.00 uur. Aflevering van Lang Leve de Liefde gemist? Terugkijken kan hier.

Lees meer over
Addy van den KrommenackerLang Leve de Liefde