LEVE DE VROUW

Annemarie Keizer emotioneel door einde Nick & Simon-tijdperk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAnnemarie Keizer emotioneel door einde Nick & Simon-tijdperk
RTL

Het einde van het Nick & Simon-tijdperk is nu écht aangebroken en dat gaat Annemarie Keizer (38), de vrouw wier man het einde van het duo initieerde, niet in de koude kleren zitten. Sterker nog, Annemarie wordt er best een beetje emotioneel van dat Nick Schilder (39) en Simon Keizer (38) over een paar dagen écht geen duo meer zijn.

"Ik betrap mezelf erop dat ik deze week veel terug ga in de tijd"

De eerste van de zes afscheidsconcerten van Nick & Simon, genaamd Nu Of Ooit, vindt woensdagavond al plaats. 'Ik betrap mezelf erop dat ik deze week veel terugga in de tijd en dit gaat logischerwijs gepaard met de nodige emoties', schrijft Annemarie bij een foto op Instagram.

Op die foto zien we Annemarie en haar Simon. 'Dit is de allereerste persfoto die van ons is gemaakt in 2006.' Op Tweede Paasdag, komende maandag, geven Nick & Simon voor het laatst een concert samen.

Nick & Simon beginnen aan allerlaatste concertserie als duo
Lees ook

Nick & Simon beginnen aan allerlaatste concertserie als duo

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Aan het einde van afgelopen zomer kondigden Nick en Simon aan dat ze gaan stoppen als duo. Dat vertelden zij aan tafel bij Eva Jinek. De reden? Simon was wel eens toe aan wat anders. Mensen die het interview zagen waren ervan overtuigd dat er meer speelde tussen de Volendammers, ruzie zelfs. De blik van Nick sprak immers boekdelen, vonden zij.

Meer daarover, en over de breuk, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Simon KeizerAnnemarie Keizer