DEFINITIEF AFSCHEID

Jan Smit kijkt 'vol weemoed' terug op carrière Nick & Simon

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jan Smit kijkt 'vol weemoed' terug op carrière Nick & Simon
RTL

Jan Smit (37) had niet gedacht dat het afscheid van Nick & Simon zo veel met hem zou doen. Dat schrijft de Volendamse zanger in een bericht op sociale media waarin hij stilstaat bij de lange en succesvolle carrière van zijn vrienden. Die geven maandagavond hun laatste optreden als duo in Rotterdam Ahoy.

"Ik ben in ieder geval trots dat ik af en toe deel heb mogen uitmaken van de carrière van het meest succesvolle Nederlandse duo aller tijden"

'Vanavond is het allerlaatste concert, Kees (Tol, red.) en ik mogen erbij zijn', schrijft Jan bij een foto met zijn vrienden. 'Het lijkt een definitief afscheid. Ik ben in ieder geval trots dat ik af en toe deel heb mogen uitmaken van de carrière van het meest succesvolle Nederlandse duo aller tijden.'

Nick Schilder en Simon Keizer braken in 2006 door bij het grote publiek. In augustus maakten zij bekend dat ze uit elkaar gaan. Beide zangers willen zich richten op een solo-carrière en verzekerden dat er geen sprake is van ruzie.

Het doek valt vandaag voor Nick & Simon als muzikaal duo
Lees ook

Het doek valt vandaag voor Nick & Simon als muzikaal duo

Jan herinnert zich dat Nick & Simon in hun begindagen werden aangekondigd als 'De vrienden van Jan Smit'. 'Achteraf gezien lijkt me dat verschrikkelijk om tegenop te moeten boksen! Het duurde gelukkig niet lang'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Jan SmitNick SchilderSimon Keizer