EEN TIET VAN KOMEN EN GAAN

Kaj Gorgels neemt op humoristische wijze afscheid van 'oude borsten' Monica Geuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeKaj Gorgels neemt op humoristische wijze afscheid van 'oude borsten' Monica Geuze
RTL

Kaj Gorgels (32) en Monica Geuze (28) zijn beste vrienden van elkaar en delen ook veel samen. Ze nemen zelfs samen afscheid van Monica's recent verwijderde borstimplantaten. En daar geeft Kaj natuurlijk een humoristische draai aan.

"We nemen vandaag gezamenlijk afscheid"

'We nemen vandaag gezamenlijk afscheid', schrijft Kaj bij een video die hij op Instagram deelt. Op de beelden is te zien dat hij de siliconen implantaten die ooit in Monica's borsten hebben gezeten in de prullenbak gooit. Dat doet hij echter pas nadat hij er (met een filter) verdrietig gezicht bij heeft getrokken. Op de achtergrond horen we het lied 'Afscheid Nemen Bestaat Niet', van Marco Borsato.

In de reacties reageren tientallen mensen op het grappige filmpje van Kaj. Onder anderen Jessie Jazz Vuijk, Kelly Weekers, John Ewbank en Estelle Cruijff kunnen er hard om lachen.

Monica Geuze heeft borstimplantaten laten verwijderen
Lees ook

Monica Geuze heeft borstimplantaten laten verwijderen

Monica is recent niet één, maar twee keer geopereerd aan haar borsten. Aan de eerste operatie hield ze dusdanig veel pijn over dat ze de volgende dag opnieuw onder het mes moest. 'Ik ging echt door de grond van de pijn', liet ze daar toen over weten. Gelukkig gaat het nu allemaal beter met Monica.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Kaj GorgelsMonica Geuze