OPEN SEASON

Monica Geuze en Yolanthe Cabau trappen nieuwe reeks Het Jachtseizoen af

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Steven van KooijkMonica Geuze en Yolanthe Cabau trappen nieuwe reeks Het Jachtseizoen af
RTL

Binnenkort start alweer het derde seizoen van 'Het Jachtseizoen' en gaan de heren van StukTV opnieuw op boevenjacht. In de eerste aflevering trekken Monica Geuze (28) en Yolanthe Cabau (38) de feloranje boevenpakken aan en proberen vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: Giel de Winter (32), Thomas van der Vlugt (30) en Stefan Jurriëns (30).

In elke aflevering van Het Jachtseizoen gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. De bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Maar er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen genoeg om niet gepakt te worden? 

Giel de Winter op 'roze wolk' na geboorte dochter
Lees ook

Giel de Winter op 'roze wolk' na geboorte dochter

Het StukTV-trio neemt het dit seizoen verder op tegen de duo’s Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle. Welke voortvluchtige BN’ers zijn vier uur na hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

De eerste aflevering van Het Jachtseizoen is op zaterdag 29 april om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Lees meer over
Giel de WinterThomas van der VlugtStefan JurriensMonica GeuzeYolanthe CabauHet Jachtseizoen