HET WERPT Z'N ZEEVRUCHTEN AF

Man bootst pikante scène uit Sex and the City na in LLDL

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @sbs6nl/screenshot HBO Max/Sex and the CityMan bootst pikante scène uit Sex and the City na in LLDL
RTL

In 'Lang Leve De Liefde' halen sommige deelnemers de gekste capriolen uit de kast om indruk te maken op hun date. In de aflevering van vanavond probeert een man het hart van een dame op pikante wijze te veroveren met sushi.

"Deze is voor jou. Ik wil dat je hem even proeft"

Kijkers van Lang Leve De Liefde zien afgelopen vrijdag al dat het dikke mik is tussen Iva en Myléne. Ze lachen en dansen met elkaar. Na 24 uur samen kunnen ze niet wachten om hun verblijf te verlengen. Daarin is het tijd voor een volgende stap, blijkt uit een voorproefje van de aflevering van vanavond. 

Te zien is hoe Iva met een ontbloot bovenlichaam ietwat bibberend op tafel ligt. Zijn torso is bedekt met stukjes sushi. Van maki op zijn borst tot tamago op zijn navel. Mét een roos in zijn mond. Myléne volgt het pad vol rozenblaadjes en kaarsjes tot ze bij de vissige verrassing komt. "Ik dacht: hé, doe eens even gek, we gaan vanavond sushi eten", zegt Iva, terwijl hij Myléne een stukje sushi aanbiedt. "Deze is voor jou. Ik wil dat je hem even proeft." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Markante 82-jarige broer van BN'er duikt op in Lang Leve de Liefde
Lees ook

Markante 82-jarige broer van BN'er duikt op in Lang Leve de Liefde

Iva heeft vast de eerste Sex and the City-film gezien. Hij ligt er namelijk net zo bij als Samantha Jones (Kim Cattrall) in de legendarische scène waarin ze poedelnaakt en bezaaid met sushi haar vlam opwacht tijdens Valentijnsdag. Ze zal Iva benijden, want haar date kwam zo laat opdagen dat ze besloot om de vislucht al van haar lijf te wassen. 

Benieuwd of deze stunt van Iva ook echt z'n zeevruchten afwerpt? Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6 en kun je onder andere bij Videoland terugkijken. Ook benieuwd naar de scène in Sex and the City? Je kunt de film onder meer bij HBO Max zien. Vanaf 1:41:20 is de sushi-scène.

Smul je van reality-tv? In Realitea, de nieuwe online realitytalkshow van RTL Boulevard, bespreekt Fawry not Sawry het laatste en heetste realitynieuws met spraakmakende gasten. Hieronder zie je de nieuwste aflevering:

Lees meer over
Kim CattrallLang Leve de LiefdeSex and the City