HUISJE BOOMPJE BOOTJE

Bachelorette Sylvia Geersen en haar Joris over toekomstplannen: 'Alles stap voor stap'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Bachelorette Sylvia Geersen en haar Joris over toekomstplannen: 'Alles stap voor stap'
RTL

Wekenlang volgen we Sylvia Geersens (37) zoektocht naar de liefde en nu weten we eindelijk wie haar hart heeft gestolen: kapitein Joris Smits (37), die vanaf het eerste moment al Syls favoriet is. In een nieuwe aflevering van Realitea blikt het dolgelukkige kopel terug op de afgelopen maanden én werpen de twee alvast een vluchtige blik op de toekomst.

"We hebben veel doorstaan en kunnen niet wachten tot we een normaal leven kunnen leiden en naar buiten mogen samen"

De afgelopen maanden hebben Joris en Sylvia hun relatie strikt geheim moeten houden. Dat betekent echter niet dat ze hun liefde voor elkaar niet verder hebben kunnen onderzoeken, of dat ze geen enkele keer op date zijn geweest. Integendeel! 

Omdat ze niet met zijn tweetjes uit eten kunnen, koken ze voor elkaar. Ook zetten ze regelmatig een film op, om zo een avondje bioscoop na te bootsen. "Je moet er toch wat van maken en creatief zijn", aldus Sylvia. "We hebben veel doorstaan en kunnen niet wachten tot we een normaal leven kunnen leiden en naar buiten mogen samen", vult Joris aan.

Zó vaak ging Sylvia Geersen 'de diepte in' tijdens De Bachelorette
Lees ook

Zó vaak ging Sylvia Geersen 'de diepte in' tijdens De Bachelorette

Hoewel de tortelduifjes inmiddels op een roze wolk zitten, beleven ze de afgelopen vier maanden - waarvan Joris er twee op Sint Maarten zit - ook de nodige dieptepunten. De Bachelorette-ster vertelt: "Ik zat thuis, het was hartstikke koud buiten, alleen... Ik werd er wel een beetje - ik wil niet zeggen depressief, maar ik zat wel een beetje in een zwart gat toen. Ik miste hem heel erg, dat was niet makkelijk."

Sylvia vertelt in Realitea ook dat de 24-uursdate met Joris uiteindelijk haar doet beseffen aan wie ze haar laatste roos geeft. Omdat er tijdens het afspraakje niet constant camera’s aanwezig zijn, krijgen ze eindelijk de kans om elkaar écht goed te leren kennen. "Want als je normaal [tijdens De Bachelorette, red.] op date gaat, dan ben je twee uurtjes met elkaar en dan is het weer klaar. Ik heb daar echt mijn beslissing gemaakt", aldus het model.

Wat de toekomst hen brengt, dat weten de tortelduifjes nog niet. Ze zijn er in ieder geval van overtuigd dat 'ie samen is. Het liefst breiden ze hun geluk ook nog uit met een kindje én een bootje. "We doen alles stap voor stap", vertelt Joris, die inmiddels acht jaar kapitein is. "Het is op een gegeven moment wel tijd om een normaal leven te creëren." Of dat ‘normale leven’ op Sint Maarten is of in Nederland, daar zijn ze nog niet over uit. "Ik kan ook gewoon lekker mee op de boot", aldus een verliefde Sylvia.

Het liefdesavontuur van Sylvia en Joris kijk je terug bij Videoland. Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

 

Lees meer over
Sylvia GeersenFawry not Sawry VideolandDe BacheloretteRealitea