NIET SAMÉN

Sylvia Geersen reageert op uitspraken Samé: 'Ik heb het anders beleefd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© De Bachelorette/VideolandSylvia Geersen reageert op uitspraken Samé: 'Ik heb het anders beleefd'
RTL

In een nieuwe aflevering van Realitea blikken Sylvia Geersen (37) en haar vriend Joris Smits (37) terug op de reünie van 'De Bachelorette'. Volgens de voormalig vrijgezel voelt de hele setting 'een beetje onnatuurlijk'.

"Ik vind het jammer dat er uitspraken zijn gedaan"

Sylvia legt aan presentator Fawry uit waar het gevoel vandaan komt. "Ik heb in de tussentijd natuurlijk met Joris het een en ander opgebouwd, dat is gewoon mijn vriend en in een keer zijn al die mannen daar weer", vertelt ze.

Moeder Sylvia onthult haar favoriet in De Bachelorette: 'Heeft mijn hart gestolen'
Lees ook

Moeder Sylvia onthult haar favoriet in De Bachelorette: 'Heeft mijn hart gestolen'

Het model reageert in de video ook op de verzoening met Samé, die in de finale geen roos van haar krijgt. "Ik vond het leuk om iedereen te zien en Samé hoort daar bij”, antwoordt ze in eerste instantie politiek correct. Als Fawry haar vervolgens confronteert met het feit dat ze op Instagram alle mannen volgt behalve Samé, vertelt Syl dat dat geen bewuste actie was - al heeft Samé wel 'hier en daar wat uitspraken gedaan'.

"Ik vind dat wij een heel mooi avontuur hebben beleefd en ik heb het heel anders beleefd dan dat hij zegt. Ik vind het jammer dat er uitspraken zijn gedaan", aldus Sylvia.

Het liefdesavontuur van Sylvia en Joris kijk je terug bij Videoland. Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry Sylvia GeersenVideolandDe BacheloretteRealitea