PAASEIEREN ZOEKEN

Lupin verstopt releasedatum seizoen drie érgens op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix/Emmanuel GuimierLupin verstopt releasedatum seizoen drie érgens op Netflix
RTL

Fans van één van de grootste Netflix-hits, 'Lupin', wachten al ruim een jaar op het derde deel. Het lijkt erop dat ze binnenkort van het gloednieuwe seizoen kunnen genieten, maar het wordt hun nog even spannend gemaakt. De hoofdrolspeler, Omar Sy (45), geeft de releasedatum namelijk niet zomaar cadeau...

"Je kent me, ik hou van spelletjes"

Op de Instagram-pagina van Netflix daagt de acteur de fans van de serie uit: "Je kent me, ik hou van spelletjes. Netflix wilde je gewoon de releasedatum geven van Lupin deel 3. Dat gaan we niet doen. We maken het wat ingewikkelder." Omar onthult dat hij de datum ergens heeft verstopt op Netflix. "Aan jou om het te vinden. Veel plezier." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lupin-acteur Adama Niane (56) overleden
Lees ook

Lupin-acteur Adama Niane (56) overleden

Verschillende fans denken de code al te hebben gekraakt. In de reacties onder de video schrijven ze hoe: 'Check de cijfers bij Lupin wanneer je je Netflix-profielfoto wilt veranderen.' Toch lijken de liefhebbers het niet met elkaar eens te zijn, want waar één denkt dat het nieuwe seizoen op 5 oktober 2023 zal worden gelanceerd, denkt de ander weer 5 december dit jaar. Ook zijn er mensen die hebben berekend dat het om 1 of 10 mei zou gaan.

UPDATE: Inmiddels heeft Netflix bekendgemaakt dat het derde seizoen op 5 oktober te zien is.

Omar kruipt ook voor deze reeks in de huid van Assane Diop, een rol die is geïnspireerd op de romans van Maurice LeBlanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. De serie is de op een na grootste internationale hit voor Netflix ooit, na Squid Game. Het eerste seizoen werd de eerste 28 dagen dat het op Netflix stond door zeventig miljoen abonnees bekeken.

Lees meer over
NetflixLupin