ONDER DE GOORDEL

Beste vriendin Gavin reageert op breuk met Gordon: 'Waarom zoveel haat?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gavinrozBeste vriendin Gavin reageert op breuk met Gordon: 'Waarom zoveel haat?'
RTL

De breuk tussen Gordon (54) en Gavin Rozario (31) houdt showbizzland al dagen in zijn greep. Mish, een goede vriendin van Gavin, laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet snapt waarom mensen zoveel haat over zowel Gordon als Gavin verspreiden.

"Break-ups zijn al moeilijk genoeg zonder dat mensen nare opmerkingen maken"

"Het is niet aan mij om commentaar te geven op het persoonlijke leven van mijn vriend Gavin", laat Mish weten in een reactie. "Het is zijn beslissing om al dan niet te delen wat er tussen hen is gebeurd", zegt ze.

Zus Gordon waarschuwde hem voor Gavin: 'Wist niet wat ik hoorde'
Lees ook

Zus Gordon waarschuwde hem voor Gavin: 'Wist niet wat ik hoorde'

Wel gaat ze dieper in op de reacties op de breuk. "Ik zie niet in waarom mensen de behoefte voelen om zulke met haat vervulde opmerkingen achter te laten op Instagram van beide personen over een situatie waar ze niets vanaf weten."

Volgens haar zegt dat meer over de mensen die haatreacties plaatsen dan over Gordon en Gavin. "Break-ups zijn al moeilijk genoeg zonder dat mensen nare opmerkingen maken. Laat ze gewoon in rust herstellen."

Vier maanden en een verloving verder is het liefdesavontuur van Gordon en Gavin ten einde. 'Geen enkel contact meer hebben na vier maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt', schrijft Gordon op Instagram. Wat er precies is voorgevallen tussen de twee exen is nog altijd niet duidelijk.

Lees meer over
Gordon