SPIEGELBEELD

Johan Derksen lacht om lookalike bij kroning Charles: 'Altijd gekken die mij nadoen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Talpa/Vandaag Inside 8 meiJohan Derksen lacht om lookalike bij kroning Charles: 'Altijd gekken die mij nadoen'
RTL

Nederlandse kijkers van de kroning van Charles (74) spotten afgelopen zaterdag een heuse dubbelganger van Johan Derksen (74) in Westminster Abbey. Johan reageert in 'Vandaag Inside' op de gelijkenis.

Als Wilfred Genee aan Johan Derksen vraagt wat hij in Londen deed, reageert De Snor wat verward. "Waar was ik? Oh, dat weet ik niet? Je denkt toch niet dat ik naar dat gemaskerde bal ga kijken."

Gelukkig kan hij wel lachen om de gelijkenis met de man met de grote snor en het halflange haar in Westminster Abbey. "Ik kom het steeds meer tegen, dat mensen mij gaan nadoen, maar het zijn altijd gekken die dat doen", gniffelt Johan. Hij heeft verder geen goed woord over voor de coronatie. "Ik hou er helemaal niet van, maar ik gun die Engelsen hun gekte."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Johan Derksen' gespot bij kroning Charles
Lees ook

'Johan Derksen' gespot bij kroning Charles

De Derksen-lookalike is de 79-jarige Karl Jenkins, een geprezen componist uit Wales. Sir Karl Jenkins, welteverstaan: hij werd in 2015 tot ridden geslagen door koningin Elizabeth voor zijn werk. In zijn werk richt de componist zich op thema's als saamhorigheid en vrede. 

Lees meer over
Johan DerksenKoning CharlesVandaag Inside