LET'S GO PARTY

Margot Robbie speelt Barbie, maar had nooit een barbiepop

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner Bros.Margot Robbie speelt Barbie, maar had nooit een barbiepop
RTL

Je zou denken dat Margot Robbie (32) als kind een barbiepop had. Ze kruipt namelijk in de huid van de iconische pop voor de nieuwe film 'Barbie', die ze ook produceert. Niets blijkt minder waar. De actrice heeft zelf nooit een barbiepop in haar bezit gehad. Die onthulling doet de Australische in een interview met 'Vogue'.

"Ik weet nog dat mijn nichtje een aantal Barbies had"

In haar jeugd heeft ze wel met de beroemde pop gespeeld, maar daarvoor moest ze op bezoek bij haar familie. "Ik weet nog dat mijn nichtje een aantal Barbies had, en ik ging naar haar huis". In hetzelfde interview zegt de 32-jarige actrice dat het voor haar nooit een droom is geweest om Barbie te spelen in een film. "Dit gaat stom klinken, maar ik heb er nooit over nagedacht om Barbie te spelen voordat het project al jaren bezig was" zegt Margot.

Nostalgie! Barbie-films binnenkort te zien bij Videoland
Lees ook

Nostalgie! Barbie-films binnenkort te zien bij Videoland

Margot had eigenlijk Wonder Woman-actrice Gal Gadot op het oog had om Barbie te spelen. "Gal Gadot is zo onmogelijk mooi", zegt ze daar onder meer over. Hoewel Gal niet in de film te zien is, reageert ze wel op die uitspraak. "Ik sta open voor de volgende! Kan niet wachten om hem te zien", schrijft Gal in haar Instagram Stories.

Gal Gadot© ANP
Gal Gadot

De Barbie-film verschijnt op 21 juli. Naast Robbie speelt Ryan Gosling een hoofdrol als Ken. Verder zijn ook onder anderen America Ferrera, Michael Cera, Simu Liu en Dua Lipa onderdeel van de sterrencast.

Lees meer over
Margot Robbie Barbie