EX ON THE ISLAND

Megan zorgt meteen voor drama in Ex on the Beach: 'Met je neef geslapen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ex on the Beach/MTVMegan zorgt meteen voor drama in Ex on the Beach: 'Met je neef geslapen'
RTL

De eerste vierentwintig uur hebben de Originals van 'Ex on the Beach' elkaar nog in alle rust kunnen leren kennen, maar inmiddels wordt het steeds drukker in de villa en de Tablet of Terror is nog lang niet klaar. In alweer de derde aflevering komt er een oude bekende uit het water: Meghan van 'Temptation Island'. Maar komt ze voor liefde, lust of drama?

Na een wilde nacht worden Dylan, Joey en Maxim in alle vroegte op het strand verwacht en dat vindt Joey helemaal niet erg. Hij is wel klaar voor een nieuwe lading 'knappe meiden'. Hij hoopt niet dat het een van zijn eigen exen is, omdat die volgens hem gegarandeerd voor drama gaan zorgen.

Joey heeft geluk want het is Megan, de ex van Dylan, die het water uit komt. En ze zorgt al meteen voor drama door te verkondigen vlak voor haar vertrek nog met de neef van Dylan te hebben geslapen. Dylan en Megan zijn ongeveer een jaar samen voordat Megan heb bedriegt in Dubai. "Daardoor is de relatie bergafwaarts gegaan", legt ze uit.

Jonna uit Ex On The Beach heeft een relatie: 'Vast aan de ketting'
Lees ook

Jonna uit Ex On The Beach heeft een relatie: 'Vast aan de ketting'

Ook voor de andere jongens is Megan geen onbekende, eerder doet ze namelijk al eens mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Kevin, maar gaat daar de fout in met verleider Joshua.

Megan is onlangs ook nog eens ten huwelijk gevraagd door Dennis Roos, ook bekend van Ex on the Beach. Na vijf weken daten gaat hij al op één knie voor de realityster. Hun relatie blijkt echter niet zo sterk, want na een week is de verloving al weer van tafel. Of Dennis ook voor zijn ex-verloofde uit de zee komt lopen in het gloednieuwe seizoen is nog maar de vraag. 

Een nieuwe aflevering van Ex on the Beach zie je iedere zondagavond om 22.00 uur op MTV. Terugkijken kan hier. Iedere dinsdag zie je de aflevering bij Videoland. 

Lees meer over
Ex on the Beach