MAANDAG INSIDE

Johan Derksen weet niet of Marcel en Gijs 'vijf keer in de week werkt'

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJohan Derksen weet niet of Marcel en Gijs 'vijf keer in de week werkt'
RTL

Wilfred Genee (55), Johan Derksen (74) en René van der Gijp (62) zijn nieuwsgierig naar wat hun vervangers Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49) vanaf maandag gaan maken. De laatste twee vervangen het trio tijdens de zomerstop van het succesvolle programma 'Vandaag Inside' op SBS6.

"Ik ga kijken uit nieuwsgierigheid"

"Ik ga kijken uit nieuwsgierigheid", zegt Johan na afloop van de laatste Vandaag Inside van het seizoen tegen Shownieuws. Hij vindt Media Inside, het programma dat het duo voor NPO 3 maken, leuk om te kijken. "Maar ik weet niet of dat ook vijf keer in de week werkt."

Johan Derksen tijdens zomerstop Vandaag Inside onder het mes
Lees ook

Johan Derksen tijdens zomerstop Vandaag Inside onder het mes

Wilfred heeft 'geen flauw idee' wat de kijker maandag kan verwachten. Hij denkt zelf dat Marcel en Gijs een soort Media Inside gaan maken. "Ik kan me niet voorstellen dat er iets anders gaat gebeuren."

Vandaag Inside sluit vrijdag na zo'n tweehonderd uitzendingen het seizoen af. "Wat ik wel mooi vind aan dit seizoen is dat we het helemaal zonder rel hebben doorstaan", zegt Wilfred enigszins trots. Ook Johan vindt dat knap, zeker omdat ze 'altijd ingetogen en beschaafd' zijn, zo grapt hij.

Lees meer over
Marcel van RoosmalenGijs GroentemanJohan DerksenWilfred GeneeVandaag Inside