BABYNIEUWS!

Giel Beelen en vriendin in verwachting van eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGiel Beelen en vriendin in verwachting van eerste kindje
RTL

Giel Beelen (46) en zijn vriendin Floor zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Op Instagram deelt Giel het heugelijke nieuws met zijn volgers. Het stel onthult dat ze zelfs al op de helft zijn van hun zwangerschap!

"De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd"

Floor en Giel zijn op vakantie samen en vertellen hun volgers met een romantisch filmpje dat ze nog iemand hebben meegenomen op reis. 'De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol.' Het stel is namelijk in verwachting en noemt het 'het allermooiste' wat ze zich ooit hebben kunnen wensen. Dat ze al op de helft zijn van hun zwangerschap, vinden ze maar bizar: 'Wow, wat gaat de tijd toch snel.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Giel Beelen geeft update van 'heftigste tocht' in zijn leven
Lees ook

Giel Beelen geeft update van 'heftigste tocht' in zijn leven

Ook geeft Giel een update van hoe het met zijn vriendin gaat nu ze al weken hun baby draagt. 'Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar.' De twee tortelduifjes kunnen niet wachten om hun baby 'te laten zien hoe mooi de wereld is'. 

Lees meer over
Giel Beelen