SMAAKT NAAR MEER

Marcel en Gijs blikken in podcast terug op eerste aflevering talkshow

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Wessel de GrootMarcel en Gijs blikken in podcast terug op eerste aflevering talkshow
RTL

Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49) zijn erg blij met de 611.000 kijkers voor de eerste aflevering van hun nieuwe talkshow op SBS6. Dat blijkt uit de nieuwe aflevering van hun podcast 'Weer een dag', die dinsdag verscheen.

"Er zijn nog wel wat harten te veroveren"

"Wat een cijfers", zegt Marcel. "Als je je die menigte voor je moet voorstellen, waanzinnig", haakt Gijs aan. "En wat ik lekker vind, is dat vanavond de helft afhaakt", zegt Marcel. "Dus dan zitten we precies waar we willen, lekker in de marge, lekker in die kookpot te roeren. En dan zonder dat iemand het doorheeft heel mooie programma's maken."

Johan Derksen heeft glimlachend zitten kijken naar Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman
Lees ook

Johan Derksen heeft glimlachend zitten kijken naar Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman

In de podcast vraagt Gijs ook aan Marcel of hij denkt dat het SBS-publiek openstaat voor de twee. "Nog niet helemaal", reageert Marcel, die ook toegeeft op Twitter naar reacties te hebben gekeken. "Nou, er zijn nog wel wat harten te veroveren", was zijn conclusie. "Maar er zijn ook nogal wat harten die moeilijk te veroveren zijn. Maar door die wolk van scheldwoorden heen zie ik ook wel een zekere liefde."

Marcel en Gijs vervangen deze zomer op SBS6 het programma Vandaag Inside van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Het duo werkt normaal gesproken vooral voor BNNVARA, dat eerder sprak van 'een omgekeerd droste-effect', omdat hun programma Media Inside 'begon als een soort parodie op Veronica Inside'. Na de zomer keren Marcel en Gijs terug bij BNNVARA met nieuwe programma's.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Marcel van RoosmalenGijs Groenteman