DRAMA ON THE BEACH

Jonna van EOTB beschuldigt Lynn: 'Ze wilde een relatie met mij faken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJonna van EOTB beschuldigt Lynn: 'Ze wilde een relatie met mij faken'
RTL

In de nieuwste aflevering van 'De Beach Bar' wordt Lynn (22) door Fawry not Sawry (30) geconfronteerd met een videoboodschap van 'Ex on the Beach'-original Jonna (28). Hij beweert dat zij geprobeerd heeft om hem over te halen om een relatie te faken, in de hoop dat de makers van het programma Lynn eerder zouden laten aanspoelen op het strand als een ex van Jonna. En met die uitspraken is Lynn op zijn zachtst gezegd niet blij.

Lynn staat perplex wanneer Jonna van leer trekt: "Lynn en ik kennen elkaar al van voor Ex on the Beach. We hebben WhatsApp-contact gehad. Daarin heeft Lynn mij gevraagd haar te helpen om eerder het programma in te komen. Ik ben namelijk een original. Toen hebben we afgesproken om een relatie te faken. Daar heb ik ook nog screenshots van."

Het verhaal van Jonna is echter complete onzin volgens voormalig Ex on the Beach-sterretje Lesley, die ook is aangeschoven in De Beach Bar. "Ik weet dat Jonna met Dusty heeft gebeld. Hij heeft tegen Jonna gezegd: 'Ik weet dat Lynn ook meedoet aan het programma, dus je moet Lynn ook opgeven als ex. Dan maken jullie samen meer kans om in Ex on the Beach te komen.' Van die WhatsApp-gesprekken heb ik geen weet, maar ik neem aan dat Lynn het anders wel aan mij zou hebben verteld."

Megan zorgt meteen voor drama in Ex on the Beach: 'Met je neef geslapen'
Lees ook

Megan zorgt meteen voor drama in Ex on the Beach: 'Met je neef geslapen'

Lynn baalt als een stekker, want ze kan geen bewijs aanvoeren van hoe de gesprekken destijds echt zijn gegaan: "Ik heb namelijk een nieuwe telefoon." Ze begrijpt ook niet waarom Jonna ineens met deze aantijgingen komt. "Ik begrijp er helemaal niks van", sluit een verbouwereerde Lynn het gesprek af.

Wil je weten wat Lynn nog meer te vertellen heeft over Jonna? Bekijk dan hieronder een nieuwe aflevering van De Beach Bar.

Lees meer over
Ex on the Beach