EEN SEIZOEN VOL

Families Een Huis Vol ronden opnames nieuw seizoen af

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVFamilies Een Huis Vol ronden opnames nieuw seizoen af
RTL

Goed nieuws voor fans van het televisieprogramma 'Een Huis Vol'. De opnames van het nieuwe seizoen zijn gisteren afgerond. Dat laat de familie Wildeman, een van de nieuwe toevoegingen aan de KRO-NCRV-serie, weten op social media.

"Aan al het leuke komt een eind"

De opnames van het vijftiende seizoen zitten erop. Voor de kijkers belooft het weer interessante tv te worden. Zo hebben de Buddenbruckjes en de familie Zeldenrust plaatsgemaakt voor twee nieuwe gezinnen: familie Wildeman en de familie Blom. 'Aan al het leuke komt een eind. Wij hebben ervan genoten', schrijven Priscilla en Lukas Wildeman nu over de opnames.

'Het was een fantastisch avontuur', verklappen ze alvast. 'Veel gelachen en genoten van elkaar.' Ook heeft het gezin een grote chocoladereep gekregen met hun foto en de tekst: 'Familie Wildeman, bedankt voor dit seizoen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Familie Wildeman geen spijt van deelname Een huis vol: 'Kinderen staan te springen'
Lees ook

Familie Wildeman geen spijt van deelname Een huis vol: 'Kinderen staan te springen'

De Wildemannetjes hebben allesbehalve spijt van hun deelname"Het is een kans die je niet vaak krijgt, om aan zoiets mee te mogen doen. Te mogen beleven hoe het is om door camera’s gevolgd te worden. Die once-in-a-lifetime kans, naast het feit dat de kinderen en Lukas voor waren, gaf de doorslag om mee te doen", zeggen ze eerder over hun deelname.

Ondanks het enthousiasme, staat niet iedereen binnen het huishouden te trappelen om naar zichzelf te turen op het scherm. Priscilla: "Lukas en de kinderen gaan zeker kijken. Die zijn heel benieuwd hoe het is geworden. Ik weet het zelf nog niet, ik vind het spannend om mezelf straks op televisie terug te zien. Ik moet mezelf echt gaan overhalen om te kijken."

De startdatum van het vijftiende seizoen van Een Huis Vol is nog niet bekend. Het programma wordt ergens deze zomer uitgezonden. 

Lees meer over
Een Huis Vol