NIET BOOS MAAR GTSTELEURGESTELD

Cecilia Adorée baalt nog van GTST-exit door Ferry Doedens: 'Heel raar gegaan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCecilia Adorée baalt nog van GTST-exit door Ferry Doedens: 'Heel raar gegaan'
RTL

'GTST'-kijkers zwaaiden in 2021 niet alleen Ferry Doedens (32) als Lucas, maar ook zijn soapvriendin Cecilia Adorée (31) als Tiffy uit. Een hard gelag voor Cecilia, die mede door toedoen van Ferry uit de soap lag. "Ik had toen op mijn strepen moeten staan", blikt ze nu terug in 'Oude Tijden'.

"Ik had voor mezelf op moeten komen"

Als Cecilia samen met Britt Scholte - die Kimberly Sanders speelde - haar laatste scène als Tiffy Koster in Meerdijk terugkijkt in Oude Tijden, moet haar iets van het hart. "Ik vond het echt een gekke manier om zo de serie te verlaten", begint Cecilia. Ze legt uit dat ze in eerste instantie wel in die beslissing van de makers meeging. "En dan denk je: oké, zo is het dus, pech gehad, zo kunnen die dingen gaan. Dan eindigt dat en dan komen er blijkbaar betere dingen op je pad of zo. Terwijl maanden later, of een jaar later, dacht ik wel: dit is echt heel raar gegaan." 

Cecilia Adorée verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden
Lees ook

Cecilia Adorée verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden

Cecilia treedt niet in detail, maar het terugzien van haar GTST-afscheid doet duidelijk wel wat met haar. "Als ik het nu terugzie denk ik weer: ik was er toen ook wel echt zo klaar mee. Ik ben altijd heel loyaal geweest naar die serie, als er iets misging, of naar hem [Ferry, red]. En dan ineens kan die loyaliteit van die andere kant... je kunt er ineens zomaar uit liggen." 

Ze geeft aan dat ze 'meer op haar strepen' had willen staan. "Dít is de manier waarop ik wil werken. (...) Ik had voor mezelf op moeten komen."

"Ik dacht door soms verantwoordelijkheid te nemen voor zijn tekst dat ik iets goeds deed", vervolgt ze, "maar uiteindelijk is dat denk ik juist niet zo." 

Het moge duidelijk zijn dat Cecilia wat dat betreft niet zo happy is met Ferry, die als gevolg van zijn drugsproblemen werd ontslagen bij GTST. "Op zich zijn we gewoon goed. We spreken elkaar niet supervaak, maar als we elkaar even spreken dan is het wel fijn. Ik had zijn voorstelling ook wel graag willen zien." 

Je kunt het volledige gesprek in de RTL-serie Oude Tijden hieronder bekijken.

Na GTST is Cecilia blijven zingen en acteren en stort ze zich inmiddels ook op het maken van podcasts. Da's wel even wat anders dan Ferry, die een riant deel van zijn broodbeleg verdient met pikante kiekjes die recent nog veel kritiek opleverden:

Lees meer over
Ferry DoedensGTST