BUITEN DE PODCAST PISSEN

Verveel je je op het strand? Met deze podcasts hoeft dat niet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVerveel je je op het strand? Met deze podcasts hoeft dat niet
RTL

Het is weer zomers warm in Nederland, dus trekken we er massaal opuit. Mocht je je nou vervelen op bijvoorbeeld het strand of op je vakantiebestemming, dan weten we nog wel een paar leuke podcasts (met veel afleveringen) die je kunt beluisteren.

De podcast van het olijke duo Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius is helaas al een tijdje uit de lucht. Gelukkig hebben de twee personality's een nieuwe bff gevonden om samen mee te ratelen over de dingen van alledag. Zo heb je nu Marc-Marie en Isa Vinden Iets en Aaf en Lies Lossen Het Wel Weer Op

Marcel en Gijs blikken in podcast terug op eerste aflevering talkshow
Lees ook

Marcel en Gijs blikken in podcast terug op eerste aflevering talkshow

Ben je Marc-Marie en Aaf spuugzat door hun breuk, maar wil je toch een BN'er-podcast luisteren? Check dan eens Geuze & Gorgels, de podcast van Kaj Gorgels en Monica Geuze. Carice van Houten en Halina Reijn maken de podcast Carice & Halina. Een andere heerlijke podcast is Darmstad FM van Tina de Bruin. 

Ben je in de mood voor al dan niet gefundeerde roddels? Yvonne Coldeweijer maakt met journalist Mark Koster de podcast The Juice Show (alleen te beluisteren op Podimo). Liefhebbers van crimezaken kunnen luisteren naar Moordzaken of De Zaak Ontleed van journalist Saskia Belleman. 

Fans van media kunnen hun hart ophalen met de AD Media Podcast, waarin Angela de Jong haar ongefilterde mening geeft over tv-programma's of met onze eigen De BLVD Podcast met onder anderen Rob Goossens en Luuk Ikink. Beluister de laatste aflevering hieronder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Angela de JongRob GoossensLuuk IkinkYvonne ColdeweijerMarc-Marie HuijbregtsLies VisschedijkAaf Brandt CorstiusIsa HoesPodcastDe BLVD Podcast