OPMERKELIJK

Isa Hoes bang van haar eigen huis: 'Te modern en te strak'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIsa Hoes bang van haar eigen huis: 'Te modern en te strak'
RTL

Iedereen heeft zo zijn of haar fobieën, maar Isa Hoes heeft wel een heel opmerkelijke angst. In de podcast 'Marc-Marie & Isa Vinden Iets' onthult de actrice dat ze bang is van haar eigen huis.

"Ik durf niet eens ergens een schilderij op te hangen"

Aan het begin van de aflevering biecht Isa op dat ze van de week in haar nieuwe huis zat en dacht: "Waarom ben ik niet helemaal blij [met het huis, red.]?" Al snel komt ze er achter dat ze 'bang' is van haar huis. "Het is te modern. Het is te strak en het is eigenlijk niet wie ik ben. Dus ja, ik ben een beetje bang. Van de strakheid van mijn huis."

Isa Hoes doet onthullingen over haar tijd als Elfje in The Masked Singer
Lees ook

Isa Hoes doet onthullingen over haar tijd als Elfje in The Masked Singer

Vaak genoeg heeft ze geprobeerd om haar angst aan te pakken door dingen in haar huis te veranderen, maar het mocht niet baten. "Elke keer probeer ik er iets aan te doen en dan denk ik: nee, dan maak ik het eigenlijk nog strakker. Maar dat wist ik nog niet zo goed." Het is in de tussentijd zo erg uit de hand gelopen, dat ze qua interieur niets meer zelf durft te doen. "Ik durf niet eens ergens een schilderij op te hangen, want ik ben bang dat het verkeerd is. En dan? Want die nieuwe muren en alles is zo glad." Ze geeft toe: "Ik heb te veel respect voor het huis." 

Isa besluit daarom hulp in te schakelen en er wordt haar geadviseerd om een beetje kleur in haar huis aan te brengen. "Er is ook te veel wit. Daar hou ik eigenlijk ook niet van." Inmiddels gaat het de goede kant op met Isa's stulpje en dus ook met haar angsten. "Nu heb ik helemaal de smaak te pakken. Ik heb gisteren staaltjes verf gekocht en ik heb er helemaal zin in. En ik ga tussen de ramen iets met spiegels doen om het wat ruimtelijker te maken. Ik wil het liefst nu naar huis en een kwast pakken en het doen. En dat vind ik heel fijn dat ik dat weer heb." 

Lees meer over
Isa Hoes