strak in haar vel

Isa Hoes doet al haar botox-geheimen uit de doeken

Door RTL Boulevard/LINDA.··Aangepast:
© ANPIsa Hoes doet al haar botox-geheimen uit de doeken
RTL

Isa Hoes kijkt niet op van een spuitje extra hier of daar. Nu de actrice de 54 jaar heeft bereikt, vindt ze het meer dan normaal zichzelf een beetje te onderhouden - maar wel met mate. Dat vertelt ze eerlijk in het tijdschrift van Linda de Mol (57).

"Ik vind het beangstigend als mensen er te ver in gaan, dan lijkt het net of ze een masker dragen"

Isa, die deze maand in bikini op de cover staat van LINDA., vertelt in het aanvullende interview steeds met meer liefde naar zichzelf te kijken nu ze wat ouder wordt. Vooral de huid van haar sleutelbeenderen en decolleté is een echt pronkstuk, omdat deze nog 'heel glad is'. 

Hoewel de actrice er niet jonger uit hoeft te zien dan ze is, wil ze er wel graag góéd uitzien. Die ijdelheid zit volgens Isa in haar familie: "Van een nieuwe beautybehandeling word ik heel snel enthousiast. Als ik daar iets over deel op Instagram, vallen er altijd wel mensen over me heen: ik moet mijn leeftijd omarmen, mezelf accepteren hoe ik ben, enzovoort. Maar het een hoeft het ander toch niet uit te sluiten?"

Isa Hoes kijkt vol bewondering naar werk kinderarts
Lees ook

Isa Hoes kijkt vol bewondering naar werk kinderarts

En jezelf accepteren kan volgens de 54-jarige óók met botox en fillers. "Tot je 40ste zorgt je lichaam voor jou, daarna moet jij voor je lichaam zorgen. Dat is wat ik doe", vertelt ze hierover.

Wel let ze erop dat ze niet doorslaat: "Ik vind het beangstigend als mensen er te ver in gaan, dan lijkt het net of ze een masker dragen. Het voelt doods voor mij, alsof je geen contact krijgt. Ik hoorde van een psycholoog dat het ook ongezond is als je je mimiek niet meer kunt gebruiken, want dan kun je jezelf minder goed uiten. En daarbij: je leeftijd verraadt zich toch wel. Je nek, je handen; je ziet het altijd ergens anders."

Het hele interview met Isa lees je vanaf woensdag 21 juli in het nieuwe LINDA. augustus nummer.

Lees meer over
Isa Hoes