NOW WE GOT BAD BLOOD

Taylor Swift bedankte voor podcast van Meghan Markle

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTaylor Swift bedankte voor podcast van Meghan Markle
RTL

Zangeres Taylor Swift (33) heeft naar verluidt geweigerd om te gast te zijn in 'Archetypes' de podcast van Meghan Markle (41). 'The Wall Street Journal' meldt zondag dat Taylor ondanks 'een persoonlijke uitnodiging' van de hertogin zou hebben bedankt voor een optreden in de inmiddels geannuleerde podcastreeks. Waarom Taylor niet in de podcast wilde verschijnen, maakt de krant niet duidelijk.

In het artikel gaat de krant wel dieper in op de recent verbroken samenwerking tussen aan de ene kant Meghan en prins Harry en aan de andere kant muziekstreamer Spotify. Daarin schrijft de krant onder meer dat Spotify teleurgesteld zou zijn geweest in de ideeën van het bekende stel voor nieuwe podcasts. Bij het tekenen van de deal bijna drie jaar geleden, zouden de twee voor 20 miljoen dollar meerdere podcastseries maken, maar het bleef er slechts bij een.

Taylor Swift komt in 2024 naar Nederland voor concert
Lees ook

Taylor Swift komt in 2024 naar Nederland voor concert

Ondertussen zouden de twee wel een idee hebben ingeleverd bij Netflix, waar ze ook een deal mee hebben. Na de vorig jaar verschenen docuserie Harry & Meghan zouden de twee nu werken aan een dramaserie. Het verhaal zou geïnspireerd zijn op het personage Miss Havisham van Charles Dickens en volgens The Mirror gaan over 'een sterke vrouw in een patriarchale samenleving'. De naam van de serie zou Bad Manners zijn.

Lees meer over
Meghan MarkleTaylor Swift