ZEGT HIJ GENEE TEGEN

Wilfred Genee lovend over Marcel & Gijs: 'Ik vermaak me wel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Wilfred Genee lovend over Marcel & Gijs: 'Ik vermaak me wel'
RTL

Dat Wilfred Genee (55), Gijs Groenteman (49) en Marcel van Roosmalen (55) niet de beste vrienden zijn, is geen geheim. Toch is Wilfred in 'Renze op Zondag' bijzonder positief over de vervangers van 'Vandaag Inside'. De presentator geeft toe dat hij zelfs lacht om de mannen.

"Ik heb vorige week vrijdag die uitzending gezien met Henny Huisman en Donnie, die vond ik hilarisch"

Nu Vandaag Inside een zomerstop heeft, hebben Marcel & Gijs de plek van het VI-trio ingenomen. Hoewel de kijkcijfers die van het voetbalprogramma niet kunnen evenaren, heeft het duo wel al de nodige fans. Onder wie Wilfred, die recentelijk nog bonje had met Marcel. Hij heeft zowaar een aantal positieve woorden over voor de mannen.

Medium Liesbeth van Dijk valt in de smaak bij kijkers Marcel & Gijs: 'Topuitzending'
Lees ook

Medium Liesbeth van Dijk valt in de smaak bij kijkers Marcel & Gijs: 'Topuitzending'

"Ik heb wel een paar keer [naar Marcel & Gijs] gekeken", geeft Wilfred toe. "Ik vind het best onderhoudend. Ik was benieuwd of het elke dag ging werken. Ik vond Media Inside altijd wel leuk om naar te kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me wel vermaak."

Met name de 'chaotische' aflevering waarbij er meerdere polonaises worden gelopen, valt bij hem in de smaak. "Ik heb vorige week vrijdag die uitzending gezien met Henny Huisman en Donnie, die vond ik hilarisch. Die vond ik echt heel grappig."

Wilfred pakt het een stuk sportiever aan dan Marcel. Hij vertelt in Marcel & Gijs dat hij weinig ziet in het zangavontuur van Wilfred. De presentator vormt sinds kort een zangtrio met Wesley Sneijder en Andy van der Meijde.

"Ze treden dan op voor 25.000 euro per kwartier en ze zingen alle drie even vals. Wesley en Andy staan daar gewoon en het kan hen geen reet schelen. Maar het gaat mij om het enthousiasme van Wilfred. Ik heb de indruk dat deze man voor het eerst echt gelukkig is met zichzelf en het idee heeft dat hij echt wat bijzonders aan het presteren is. Dit is de Wilfred zoals we hem eigenlijk niet kennen", sneert Marcel. 

Lees meer over
Wilfred GeneeMarcel van RoosmalenGijs GroentemanVandaag Inside