DATE SMAKELIJK

Datingshow Georgina Verbaan en Patrick Martens eind augustus te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDatingshow Georgina Verbaan en Patrick Martens eind augustus te zien
RTL

Het duurt nog eventjes voordat Georgina Verbaan (43) en Patrick Martens (45) samen te zien zijn in hun eigen datingshow. Hun SBS-programma 'Date Smakelijk' verschijnt namelijk aan het einde van de zomer pas, op 28 augustus. De tv-show is dan wel iedere werkdag te zien.

Date Smakelijk klinkt natuurlijk wel een béétje als First Dates, waar mensen ook met elkaar eten. Wat is dan het verschil? In het programma van Georgina en Patrick koken de kandidaten zélf een heerlijk maaltje voor elkaar. Althans, het is natuurlijk te hopen dat de kandidaten een behoorlijke maaltijd op tafel kunnen zetten.

Vanuit 'een woonkamer' kijken Georgina en Patrick naar de dates die zich afspelen. Daar geven zij dan weer uitgebreid commentaar op.

Georgina Verbaan en Patrick Martens presenteren nieuwe datingshow
Lees ook

Georgina Verbaan en Patrick Martens presenteren nieuwe datingshow

Als de bordjes leeg zijn gegeten - of niet - moeten de singles apart van elkaar een keuze maken. Hebben ze de buik al vol van elkaar of zijn ze hongerig naar meer? Er is in ieder geval één goede motivatie om nog een keer met iemand op date te gaan, want in het geval dat beide singles een vervolgdate willen krijgen ze samen 250 euro. En daar kan je dan weer écht van uit eten en daten zonder camera's. Veel leuker.

Lees meer over
Georgina VerbaanPatrick Martens