VOL B&BEWONDERING

Flamboyante Jan meteen verliefd op Marian in B&B Vol Liefde: 'Hij vreet me bijna op'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLFlamboyante Jan meteen verliefd op Marian in B&B Vol Liefde: 'Hij vreet me bijna op'
RTL

Een nieuwe dag is aangebroken in de bed and breakfast van Marian. Ze heeft het met Olof erg naar haar zin in 'B&B Vol Liefde'. Maar een klik ontbreekt nog en dan belt er ook nog een tweede man aan. En die laat maar wat graag van zich horen.

"Ik ben veel vrouwen tegengekomen, maar zo eentje als jou heb ik nog niet eerder ontmoet"

Olof geniet volop in de Portugese bed and breakfast. "Hij is echt heel aardig. Maar of ik echt een klik heb? Dat geloof ik niet", zegt Marian. "Maar dat kan nog groeien, hè? Dat kan nog komen. Dat is voor mij ook prima hoor, want dan leer je iemand ook langzaam kennen." 

De volgende liefdeskandidaat is inmiddels al gearriveerd in het Zuid-Europese land: Jan. Hij lijkt al helemaal in de ban van Marian, al voor hij haar heeft ontmoet. "Ik vind het zo mooi. Het is ongelooflijk", zegt hij terwijl hij het heel even te kwaad krijgt. "Wie had dit kunnen denken als je 72 bent? Het zullen de mooiste weken van mijn leven worden, want het heeft alle ingrediënten daarvoor."

Bij aankomst geeft hij haar meteen een dikke knuffel. "Even voelen of ze echt is", lacht hij. "Oh, wat vind ik dit leuk. M'n droom is waar geworden." Marian is overdonderd door zijn aanwezigheid. "Ik denk wel dat hij mij leuk vindt", merkt ze. "Hij vreet me bijna op, nu al." 

Gedans, geknuffel en gestreel in eerste beelden nieuw seizoen B&B Vol Liefde
Lees ook

Gedans, geknuffel en gestreel in eerste beelden nieuw seizoen B&B Vol Liefde

Marian neemt haar twee mannen mee naar de golfbaan. Het enige plekje in het golfkarretje naast Marian eist Jan meteen op. En dus moet Olof lopen. "Ik vond het heerlijk dat ik naast haar zat en hij liep, haha. Het symbolische beeld: hij loopt achter de feiten aan." 

Marian merkt dat Jan helemaal voor haar gaat. "Als ik ook maar even alleen met hem ben dan wil hij even knuffelen. Hij is zo verliefd op mij." Jan laat er werkelijk waar geen gras over groeien. "Ik ben een hele leuk vrouw tegengekomen waar ik tot in de lengte van dagen nog van wil genieten in welke vorm dan ook. Ik vind het heel belangrijk dat jij het weet. Ik ben veel vrouwen tegengekomen, maar zo eentje als jou heb ik nog niet eerder ontmoet", vertelt hij tegen Marian. Hij is al helemaal hoteldebotel. "De vraag is ook: ben je dan verliefd? Als dat verliefdheidsgevoel is... maar dat is op je 18e heel anders dan nu."

Het moge duidelijk zijn: niet het bloedhete Portugal, maar de B&B-eigenaresse zorgt voor oververhitting bij Jan. "Het zweet breekt me uit, maar het is echt zo. Dit heb ik in m'n hele leven nog niet meegemaakt, dat ik een vrouw tegenkom die ik alleen maar hoef aan te kijken en dan kijkt ze ook zo van: oh, heerlijk. Een man om me heen. En dan wil ik ook niet weten wat ze denkt, maar ze kijkt ook gelukkig. En dat is wat ik nu bij haar voel. En ik zou het vreselijk jammer vinden om dat te verpesten."

Hoe deze prille maar nu al vurige romance zich verder ontwikkelt, zie je elke werkdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4

Lees meer over
B&B Vol liefde