B&BEDROEFD

Claudia in tranen door onzekerheid in B&B Vol Liefde: 'Ik verdien liefde'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLClaudia in tranen door onzekerheid in B&B Vol Liefde: 'Ik verdien liefde'
RTL

Claudia is in 'B&B Vol Liefde' al een hele week in de spirituele bed and breakfast van Walter. Ze heeft al een paar keer wat traantjes moeten laten omdat dit avontuur haar heel erg raakt. Nadat haar man twee jaar geleden is overleden, heeft ze zichzelf moeten hervinden. Het liefdesavontuur is daarom erg heftig voor de alternatief therapeut.

"Dan denk ik: godverdomme kom toch eens op, Clau"

Terwijl Anne en Walter een date hebben, blijft Claudia alleen achter om te koken. "Ze zijn al verschillende keren samen weggeweest. Waarschijnlijk sta ik daar ook niet bij stil. Dan laat ik het allemaal maar zo gebeuren." Claudia wil ook wel een keer een uitje met de B&B-uitbater. "Ik heb wel behoefte om met hem alleen te zijn. Dat is gewoon nog niet gebeurd. Anne is me vaak net voor."

Deelnemers met de billen bloot in nieuw seizoen B&B Vol Liefde: 'Lekker om naar te kijken'
Lees ook

Deelnemers met de billen bloot in nieuw seizoen B&B Vol Liefde: 'Lekker om naar te kijken'

Anne en Walter hebben het heel erg gezellig, maar bij Claudia biggelen de tranen inmiddels over haar wangen. "Ik heb een liefde 38 jaar gehad. Ik sta open en ik verdien liefde. Maar ik vind het gewoon retespannend." Ze wordt uiterst onzeker van de situatie. "Misschien stel ik niet de goede vragen en ik wil ook gewoon weten hoe hij over mij denkt en voelt."

Claudia weet dat ze, net als Anne, de stoute schoenen moet aantrekken en Walter op date moet vragen. "Ik hoop gewoon echt dat hij me gaat zien en voelen. En zo niet, dan weet ik dat. Maar ik vind het voor nu gewoon retespannend. Maar ik zet gewoon door."

(Tekst gaat verder onder de video.)

Ze heeft zelfs even getwijfeld of ze de handdoek in de ring moet gooien, bekent ze. "Ik heb echt wel even gedacht van: ik ga naar huis. Maar dan denk ik: godverdomme kom toch eens op, Clau. Je hebt hier voor gekozen. Je vindt hem leuk, alles wat hij doet. Dit is allemaal zo bizar en geen toeval. Zo mooi. Ik denk van: kom op, ga je tijd pakken. Laat zien wie je bent."

Of het Claudia lukt om Walter ook voor haarzelf te hebben? Dat zie je elke werkdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
B&B Vol liefde