LOOK WHAT YOU MADE ME DO

Opnieuw problemen met online kaartverkoop Taylor Swift

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Opnieuw problemen met online kaartverkoop Taylor Swift
RTL

De kaartverkoop van zes concerten van Taylor Swift (33) in Singapore heeft woensdag weer tot online opstoppingen geleid. Een miljoen fans stonden in de wachtrij om een kaartje te bemachtigen voor een van de optredens, meldt persbureau 'Bloomberg' woensdag. Op Twitter klaagden fans steen en been dat ze niet goed konden inloggen op de website van Ticketmaster, die de verkoop van de kaartjes organiseert.

Het ging om een zogenoemde 'presale' voor de tickets. De 'normale' verkoop van kaartjes voor de shows in Singapore begint vrijdag. Het is niet duidelijk hoeveel kaarten er nog te koop worden aangeboden in deze tweede ronde.

De verkoop van kaarten voor Swift levert vaak problemen op. In de VS klaagden fans zelfs Ticketmaster aan toen het systeem de grote toestroom van fans niet aankon. Binnen een dag werden twee miljoen kaartjes verkocht, wat volgens Ticketmaster een record is.

Taylor Swift komt in 2024 naar Nederland voor concert
Lees ook

Taylor Swift komt in 2024 naar Nederland voor concert

Swift doet op 5 en 6 juli 2024 de Johan Cruijff ArenA aan. De kaarten voor deze concerten gaat 12 juli van start. Fans moesten zich om überhaupt kans te maken op de mogelijkheid om kaarten te kopen al eerder aanmelden voor een speciale website. Concertpromotor Greenhouse Talents wil niet zeggen hoeveel mensen dit hebben gedaan.

De promotor van de Nederlandse concerten van Taylor wil niet zeggen of er extra maatregelen worden genomen voor een voortvarende kaartverkoop volgende week woensdag.

Lees meer over
Taylor Swift