SHAKE IT OFF

Taylor Swift brengt ex Taylor Lautner mee het podium op

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Taylor Swift brengt ex Taylor Lautner mee het podium op
RTL

Fans van Taylor Swift (33) in het Arrowhead Stadium in Kansas City werden vrijdag flink verrast. De zangeres bracht namelijk haar ex-vriend Taylor Lautner (31) mee het podium op. Taylor en haar ex hadden in 2009 een relatie.

"Je bent warm, aardig en ik voel me zo vereerd dat ik jou ken"

"Hij was een hele positieve kracht in mijn leven toen ik het album Speak Now maakte", zei Taylor. De zangeres bracht het album vrijdag opnieuw uit onder de naam Speak Now (Taylor's Version). "Hij en zijn vrouw zijn twee van mijn dierbaarste vrienden geworden. En het is heel makkelijk, want we hebben allemaal dezelfde voornaam." Taylor Lautner trouwde in november 2022 met zijn vrouw Taylor Dome.

Taylor Swift kreeg 32 boetes vanwege vervuilen stoep voor haar huis
Lees ook

Taylor Swift kreeg 32 boetes vanwege vervuilen stoep voor haar huis

Taylor Lautner had ook positieve woorden over voor zijn ex-vriendin. "Ik heb zoveel respect voor jou. Niet alleen als zangeres, als songwriter, als artiest, maar oprecht voor het mens dat je bent", zei hij. "Je bent warm, aardig en ik voel me zo vereerd dat ik jou ken."

Taylor Lautner is ook te zien in Taylors nieuwe videoclip bij het nummer 'I Can See You'. Zaterdag deelde de zangeres een fragment ervan op Instagram. 'Taytay is geweldig in deze clip en ook even een shoutout naar Tay Lautner (zijn vrouw), die zo geweldig is. Het sprookje van drie Taylors...', schreef ze erbij.

Lees meer over
Taylor SwiftTaylor Lautner