BAD BLOOD

Taylor Swift kreeg 32 boetes vanwege vervuilen stoep voor haar huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTaylor Swift kreeg 32 boetes vanwege vervuilen stoep voor haar huis
RTL

Taylor Swift (33) lijkt het niet zo nauw te nemen met het opruimen van het afval voor haar huis. De wereldster heeft volgens de 'New York Post' maar liefst 32 boetes gehad omdat ze haar stoepje niet schoonhoudt. Het geldbedrag dat Taylor moet betalen is inmiddels opgelopen tot 3010 dollar (ruim 2700 euro). Maar wat blijkt? Taylor, die honderden miljoenen op haar rekening heeft staan, doet ook nog eens haar best om dat bedrag naar beneden te krijgen.

Zoals het een echte wereldster met ontelbaar veel hits betaamt heeft Taylor natuurlijk meerdere huizen over de hele wereld. De 32 boetes waar New York Post het over heeft, hebben echter allemaal betrekking tot één van haar onderkomens. Het gaat om een penthouse in New York dat Taylor in 2017 voor een luttele 18 miljoen euro kocht.

Taylor zou het trottoir niet goed schoon houden en verwaarlozen, meldt het blad. Ook zou ze haar afval niet op de juiste manier weggooien.

Opnieuw problemen met online kaartverkoop Taylor Swift
Lees ook

Opnieuw problemen met online kaartverkoop Taylor Swift

De boetes kreeg Taylor opgelegd in de periode van januari 2018 tot en met januari van dit jaar. En de zangeres is het schijnbaar niet eens geweest met de beschuldigingen aan haar adres, want volgens New York Post hebben haar advocaten ervoor gezorgd dat Taylor een paar honderd euro minder boete hoeft te betalen.

Ondertussen zijn sommige buurtbewoners helemaal klaar met het gedrag van Taylor. Zij eisen dat ze de straat beter bijhoudt. Fans van de zangeres geloven echter niet dat hun idool de overlast veroorzaakt. Zij zijn van mening dat er zoveel afval ligt omdat mensen vaak voor Taylors huis bivakkeren om te kijken of ze een glimp van haar op kunnen vangen.

Op afval komen vaak insecten af, vliegen bijvoorbeeld. Wellicht is een van die vliegen Taylor gevolgd naar haar concert. Daar stikte de zangeres namelijk bijna in een insect. In de video hieronder zie je daar beelden van.

Lees meer over
Taylor Swift