DE SCHIJF VAN VIJF

Monica Geuze emotioneel door vijfde verjaardag Zara-Lizzy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze emotioneel door vijfde verjaardag Zara-Lizzy
RTL

Monica Geuze (28) kan het zelf haast niet geloven, maar het is toch echt zo: haar dochtertje Zara-Lizzy viert woensdag haar vijfde verjaardag. Uiteraard staat Monica ook op social media stil bij deze mijlpaal in het leven van Zara-Lizzy.

"Liefste snoet gewoon alweer 5"

'Liefste snoet gewoon alweer 5', schrijft de presentatrice bij een foto van zichzelf en haar dochter. Op die foto is uiteraard het gezichtje van Zara-Lizzy netjes afgedekt, zoals Monica dat altijd doet.

De verjaardag van haar kleine meid zorgt bij Monica dinsdag al voor de nodige emoties. 'Waarom is de avond voordat je kind jarig is zo emotioneel?' vroeg Monica zich dinsdag al af. 'Can't deal.'

Monica Geuze voelt zich schuldig tegenover dochter door werk in buitenland: 'Iedere keer janken'
Lees ook

Monica Geuze voelt zich schuldig tegenover dochter door werk in buitenland: 'Iedere keer janken'

© Instagram @monicageuze

Monica is al een ruime poos bezig met het voorbereiden van Zara-Lizzy's vijfde verjaardag. Ze wil natuurlijk dat haar kinderpartijtje helemaal op en top en perfect is. En dat maakt de presentatrice nogal onzeker. Want hoe bereid je zo'n kinderfuifje nou goed voor? In de video hieronder bespreekt Monica de onzekerheden die gepaard gaan met de organisatie van Zara-Lizzy's feestje.

Lees meer over
Monica Geuze