B&BEST WEINIG VRAGEN

Joy toont weinig interesse in Zoë en Babette in B&B Vol Liefde: 'Jammer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJoy toont weinig interesse in Zoë en Babette in B&B Vol Liefde: 'Jammer'
RTL

Joy heeft in 'B&B Vol Liefde' inmiddels al een tijdje zijn liefdeskandidaten Zoë en Babette op bezoek in Mount Joy. Maar veel interesse in de dames toont hij niet. En niet alleen interesse ontbreekt, maar ook een vonk, zo verklaart de knappe bed and breakfast-uitbater.

"Ik zie dat niet als een long term partner"

"Het groepsverband is heel goed. Iedereen vibet goed met elkaar. Dat is ook wel een beetje onze missie hier", begint Joy in de aflevering. Maar het idee is natuurlijk dat hij een liefje vindt en geen groepslid van zijn community

Babette vindt dat hele groepsgebeuren allemaal wel prima, maar ze wil ook meer weten over gastheer Joy en vraagt hem zodoende het ver ontknoopte shirt van het gespierde lijf. "Heb je veel relaties gehad?" wil ze van hem weten. Hij vertelt ronduit over zijn kortstondige knipperlichtrelatie, maar enige interesse in zowel Babette als Zoë is ver te zoeken in Mount Joy. "Het valt me wel op dat wanneer ik een vraag stel dat ik hem niet terugkrijgt", vertelt Babette teleurgesteld. "Ik vind het soms wel jammer dat het gesprek een beetje eenzijdig blijft."

Joy uit B&B Vol Liefde verkoopt B&B
Lees ook

Joy uit B&B Vol Liefde verkoopt B&B

Joy is een enorm groepsdier en nodigt daarom iedereen die hij in de omgeving kent uit voor een barbecue. Ook zus Eva - die bekend is van vtwonen: Weer verliefd op je huis - komt langs om te kijken hoe het gesteld is met zijn zoektocht naar de liefde. Zij is een stuk geïnteresseerder in de meiden. "Ik denk dat door het gesprek dat ik met de zus van Joy net heb gevoerd, dat Joy ook achter dingen is gekomen die hij nog niet had gevraagd. Ik kan het heel erg waarderen als iemand ook direct open is, want dan voel ik me ook veiliger om te openen", vertelt Babette.

Op dit barbecue-annex-netwerkevenement komt een hoop onbekend gepeupel af. En ook al die willekeurige mensen komen binnen een paar minuten meer over de dames te weten dan Joy tot nu toe.

Joys zus is erg benieuwd wat haar broertje van de dames vindt. "Ik vind ze allebei een leuke vibe hebben, maar ik denk dat ik met Zoë wel goed bevriend zou kunnen zijn, maar ik zie dat niet als een long term partner", vertelt Joy aan Eva. "En met Babette... ik wil het niet voor haar invullen, maar ik denk niet dat ik ben wat zij zoekt." Het liefdesgevoel voor de dames ontbreekt. "Geen vonk, dat is het ook gewoon."

Dat Joy weinig interesse toont, ligt dus eigenlijk aan de dames met wie hij geen liefdesklik voelt, zegt hij. "Ik denk dat als die persoon komt waarbij ik dat wel voel, dan weet ik het ook meteen. Het hoeft geen vier dagen te duren." Eva is het daar niet mee eens, maar haar broer is vastbesloten en sorteert ook meteen al voor op het wegsturen van Zoë. 

Of Joy Zoë daadwerkelijk naar huis stuurt of dat hij de community laat voor wat het is, zie je morgen in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4. 

Lees meer over
B&B Vol liefde