B&BALEN

Claudia afgewezen door Walter in B&B Vol Liefde: 'Geen lange liefdesrelatie tussen ons'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLClaudia afgewezen door Walter in B&B Vol Liefde: 'Geen lange liefdesrelatie tussen ons'
RTL

In 'B&B Vol Liefde' is Claudia jarig en dat moet gevierd worden. Walter neemt haar mee voor een picknick in het bos. Daar durft Claudia de stoute schoenen aan te trekken en vraagt ze wat Walter nou eigenlijk van haar vindt.

"Ik zou wel een kus op de mond willen"

Als cadeautje heeft Walter een bosje bloemen uit zijn eigen tuin voor de jarige Claudia geplukt. Gelukkiger kun je haar als kanaal van moeder aarde niet maken. "Dan word je helemaal blij. Krijg je echt zo'n licht verliefd gevoel van binnen."

Op het nummer 'Happy Birthday' dansen ze met Anne er wederom lustig op los. Walter is benieuwd naar haar wensen dit nieuwe levensjaar. "Ik ga de liefde van mijn leven ontmoeten óf ik heb hem al ontmoet", vertelt ze. 

Claudia heeft Walter niet op date durven vragen, tot vandaag. "Ik heb de kracht en de moed bij elkaar verzameld, omdat ik echt met hem uit wilde. Ik vind het gewoon spannend, omdat het mijn eerste date is. Daten ken ik niet, ja, toen ik zestien was." Claudia was vanaf haar zestiende samen met haar partner, die twee jaar geleden overleed.

Walter neemt Claudia mee naar een mooi plekje bij een waterval. "Ik heb ooit een droom gehad dat ik met een man bij een waterval zit. Ik wist niet eens dat ik dit zou gaan doen. Het voelt voor mij als een verjaardagscadeau dat enorm groot is."

Claudia in tranen door onzekerheid in B&B Vol Liefde: 'Ik verdien liefde'
Lees ook

Claudia in tranen door onzekerheid in B&B Vol Liefde: 'Ik verdien liefde'

Clau trekt de stoute schoenen aan en wil heel graag weten wat Walter van haar vindt. "Ik merk in de dagen dat ik gezien heb hoe jij bent, dat jij veel voor mij betekent. Maar ik weet niet hoe jij daarover denkt. Daar zou ik graag een eerlijk antwoord op willen." Walter moet haar teleurstellen. "Om duidelijk antwoord op je vraag te geven: ik denk niet dat het een lange liefdesrelatie zou worden tussen ons." Wel voelt hij een 'sterke energetische band' met haar. 

Al dan niet verblind door een beginnende verliefdheid is Claudia blij met Walters antwoord. "Hij raakt mij vandaag enorm in een heel fijn gevoel met eerlijkheid en puurheid. Ik kan alleen maar bij mezelf blijven en voelen wat ik voel en daarnaar handelen. Ik heb zoveel connectie met hem, dat ik er niet van op sta te kijken dat het uiteindelijk zal gaan groeien. Maar hij is nu duidelijk geweest van: dat voel ik niet." 

Even later tijdens de date kijken de twee elkaar indringend aan. Daar voelt Claudia iets anders dan Walter. "Ik zou wel een kus op de mond willen. Wil jij dat?" vraagt ze aan hem. Hij schudt nee. "Maar wel een fijne knuffel", antwoordt hij, waarna de twee in een innige omhelzing verstrengeld raken. Zo is een tweede afwijzing op haar verjaardag een feit.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde