VAN ZICH AFB&BIJTEN

Leenderts hond zorgt opnieuw voor problemen in B&B Vol Liefde: verwondt Thalia's gezicht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLeenderts hond zorgt opnieuw voor problemen in B&B Vol Liefde: verwondt Thalia's gezicht
RTL

Leendert heeft in 'B&B Vol Liefde', na de stukgelopen dates met Loes en José, Thalia op bezoek in zijn bed and breakfast. Het is meteen gezellig, al is niet alleen Leendert blij met de komst van de Colombiaanse schone...

"Een wilde kus van jou"

"Ik ben vanochtend door Noa wakker geworden. Ik sliep lekker en voelde iets in m'n mond", begint Thalia over de hond van Leendert. "Ik was meteen wakker. Wat krijgen we nou? Noa heeft me een kus gegeven. Dat vond ik ontzettend lief."

Leendert heeft een fijn gevoel bij Thalia en ze helpt hem ook nog eens goed. Zo verwisselen ze samen een lekke band en dat schept meteen... een band. De twee liggen intiem over elkaar tijdens het klussen aan de auto. "Gezellig zo", zegt Thalia. "Wat een leuk moment."

Leendert trakteert Thalia op een uitje zonder Noa. Die heeft immers al eerder voor problemen gezorgd tijdens een date met Loes. "Ik vind het leuk om met jou te zijn", zegt Thalia tegen de B&B-uitbater.

Loes spreekt Leendert aan in eerste aflevering B&B Vol Liefde: 'Beetje teleurstelling'
Lees ook

Loes spreekt Leendert aan in eerste aflevering B&B Vol Liefde: 'Beetje teleurstelling'

"Er is best wel wat met Thalia en mij", erkent Leendert achteraf op camera. Ze lopen arm in arm over de markt. Thalia spaart uiltjes - ze heeft er 3.280 (!) - en Leendert geeft haar eentje cadeau op de rommelmarkt. "Een mooie herinnering aan dit moment", zegt ze.

Bij thuiskomst wordt het mooie moment tussen de twee tortelduifjes bruut verstoord. Hond Noa is niet gewend om lang alleen te zijn en uit enthousiasme verwondt hij het gezicht van Thalia tot bloedens aan toe.

Na het zoete ochtendkusje gaat de hond nu ruiger met haar om. "Een wilde kus van jou", zegt Thalia. "Ze kwam zo tegen me aan. Maar de tanden van Noa kwamen tegen mijn lippen, want ik was aan het lachen." Thalia vindt het niet zo erg. Ze vindt het leuk dat Noa haar ook gemist heeft toen ze er met haar baasje vandoor was.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Na de enerverende date is Thalia toe aan ontspanning en gaat ze in het bad van Leendert zitten. Daar wordt flink geflirt. "Ik heb iemand nodig voor een rugmassage", hint ze. "Ik had er zo bij gekund, maar ik heb dat nog even uitgesteld", geint Leendert. 

Hoe deze liefde zich verder ontluikt, zie je elke werkdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde