TANTRANEN VAN HET LACHEN

Walter reageert gevat op B&B Vol Liefde-persiflage van Kaj Gorgels

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Blue Circle/Instagram @kajstypetjesWalter reageert gevat op B&B Vol Liefde-persiflage van Kaj Gorgels
RTL

Ook BN'ers smullen van het nieuwe seizoen 'B&B Vol Liefde'. Onder wie typetjeskoning Kaj Gorgels (32), die in tantra-Walter de perfecte kandidaat ziet om te persifleren. En dat doet Kaj zo treffend, dat het zelfs Walter imponeert.

"Kom je voor mij invallen als ik op vakantie ben?"

Broeierige tantradansen, lange knuffels, diepe zuchten: Walter is een grote smaakmaker in dit seizoen van B&B Vol Liefde. Kijkers gieren om de gebeurtenissen en gesprekken in zijn Franse bed and breakfast. Zo spettert hij speels zijn potentiële partners Claudia en Anne nat met water uit een glas. 'Even pesten', gniffelt het gevoelsmens. Ook Kaj heeft daar de grootste lol om. 'Steengoed seizoen B&B man', pent de presentator bij het filmpje waarin hij de dartelende Walter nadoet.

Van dit programma kun je Olaf uit B&B Vol Liefde al kennen
Lees ook

Van dit programma kun je Olaf uit B&B Vol Liefde al kennen

"We gaan zo beginnen, maar eerst... Ik heb zin om te pesten", praat Kaj Walter na, met een glas water in de aanslag. Giebelend spettert hij water op de denkbeeldige gasten. Dan volgt een expressieve dans en tot slot, jawel: een dikke knuffel. "Hou vast", zegt hij tegen de hoorbaar ongemakkelijke gast. "Hou vol. Nog heel even. Hou vast." 

B&B Vol Liefde-kijkers, waar ook Monica Geuze en Ronnie Flex onder vallen, gieren om Kajs persiflage van Walter. 'Omg, krijg er gewoon de kriebels van' en 'even lekker spelen', klinkt het. Ook Walter zelf is de beroerdste niet. Sterker nog, de spirituele B&B-houder laat zien dat hij over een flinke dosis zelfspot beschikt. 'Kom je voor mij invallen als ik op vakantie ben?' vraagt-ie onder Kajs filmpje. 'Een hele eer!' reageert Kaj daarop. 'Geef je vakantiedagen maar door.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en kun je vooruitkijken bij Videoland.

Spiritualiteit lijkt in dit seizoen de leidraad te zijn: 

Lees meer over
Kaj GorgelsB&B Vol liefde