SCHRALE KROOST

Douwe Bob ziet zijn dochters niet: 'Vind ik heel moeilijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDouwe Bob ziet zijn dochters niet: 'Vind ik heel moeilijk'
RTL

Douwe Bob (30) is in een half jaar tijd drie keer vader geworden. Ondanks zijn positieve benadering van dat plotselinge ouderschap, blijkt het onderlinge contact erg stroef te lopen. De 'Slow Down'-zanger onthult in de nieuwe 'LINDA.' dat hij zijn dochters momenteel zelfs helemaal niet ziet.

"Als het aan mij ligt, woont iedereen bij elkaar"

Douwe Bob heeft twee dochters en een zoon: dochter Ziggy (december 2021), dochter Bobby Lou (december 2021) en zoon Elias (mei 2022). De zanger is verloofd met Anouk, de moeder van Elias. Het stel deelt geregeld foto's van hun zoon op Instagram, maar hoe gaat het nu met Ziggy en Bobby Lou? 

Daar deelt Douwe een verdrietige update over. Vanwege een andere levens- en toekomstvisie ziet Douwe zijn dochters minder dan zijn zoon, legt hij uit. "Of eigenlijk: ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk."

Douwe Bob: 'Anouk was eerste persoon die de deur niet dichtgooide nadat ik vreemdging'
Lees ook

Douwe Bob: 'Anouk was eerste persoon die de deur niet dichtgooide nadat ik vreemdging'

Douwe wil er 'serieus werk van maken' dat zijn dochters opgroeien 'met een vader met wie ze een goede band hebben'. "Alleen liggen er nog een aantal obstakels die we uit de weg moeten ruimen." Wat voor Douwe het ideale scenario zou zijn, met z'n drie kids? "Als het aan mij ligt, woont iedereen bij elkaar ja. Ik wil gewoon heel graag mijn kinderen bij me hebben."

Het nieuwe nummer van LINDA., waarin Douwe meer vertelt over zijn verloofde Anouk en hun zoon, ligt vanaf woensdag 19 juli in de winkels. Op de cover prijkt een naakte Linda de Mol

Sinds Douwe Bob kinderen heeft, let hij veel meer op zijn lichaam en geest. En dat heeft ook alles te maken met het verlies van zijn eigen vader: 

Lees meer over
Douwe BobLINDA.