EVA TOT HIER

Fidan Ekiz en Jeroen Pauw reageren op overstap Eva Jinek: 'Goed nieuws'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / SBS 6 - screenshot uit De Oranjezomer 20-07-2023Fidan Ekiz en Jeroen Pauw reageren op overstap Eva Jinek: 'Goed nieuws'
RTL

Het vertrek van Eva Jinek (45) bij RTL naar AvroTros slaat in als een bom. Eva's mentor Jeroen Pauw (62) zit bij 'Renze' om over de overstap te praten. Hij noemt de overstap 'bijzonder'. Fidan Ekiz (46) vertelt in 'De Oranjezomer' dat ze blij is met de terugkomst van Eva.

"Dat is toch wel het hoofdpodium en dat is waar ze thuishoort"

"Goed nieuws", noemt Fidan het. "Ik had het ergens wel verwacht, omdat haar contract zou aflopen." Fidan vindt dat Eva maar op één plek hoort en dat is bij de publieke omroep. "Ik hoopte ook wel dat ze naar de NPO zou gaan. Dat is toch wel het hoofdpodium en dat is waar ze thuishoort."

Eva Jinek verlaat RTL en gaat naar AvroTros: 'Tijd voor iets anders'
Lees ook

Eva Jinek verlaat RTL en gaat naar AvroTros: 'Tijd voor iets anders'

Jeroen Pauw was niet verrast, want het zoemde al rond dat Eva terug zou willen, vertelt hij in Renze. "Ik vind het bijzonder dat ze het doet", zegt de presentator toch. Jeroen wordt gezien als de mentor van Eva, dus het contact is snel gelegd. "Ik heb haar wel even een berichtje gestuurd." Wel geeft hij te kennen dat hij als insider het niet eerder van haar heeft gehoord dan de rest van Nederland.

Bekijk meer over het vertrek van Eva in de video hieronder. 

De Oranjezomer zie je elke werkdag om 21.30 uur op SBS 6.

Lees meer over
Fidan EkizJeroen PauwEva JinekDe OranjezomerJinek