VERSLAAFD AAN DE LIEFDE

Jan uit B&B Vol Liefde deed ook al mee aan dit programma

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL 4/screenshot B&B Vol Liefde 18-7Jan uit B&B Vol Liefde deed ook al mee aan dit programma
RTL

In 'B&B Vol Liefde' zet pretletter Jan alles op alles om het hart van Marian te veroveren, maar de grote vraag is of hem dit uiteindelijk gaat lukken. Tot nu toe lijkt Marian hem vooral te zien als 'een goede vriend'. Nou blijkt Jan al de nodige ervaring te hebben met het zoeken van liefde op televisie.

"Ik weet van mijn ex dat het moeilijk is om met een advocaat om te gaan"

Jan is nog niet zo heel lang geleden op televisie te zien in het programma First Dates. In de aflevering die op 14 januari 2022 wordt uitgezonden is te zien dat hij op date gaat met de zeventigjarige Roumiana.

Jan uit B&B Vol Liefde was advocaat van deze Nederlandse diva
Lees ook

Jan uit B&B Vol Liefde was advocaat van deze Nederlandse diva

Jan, die uiteraard volledig in pak komt opdagen, is zich naar eigen zeggen bewust van het feit dat niet elke vrouw staat te trappelen om een advocaat te daten. "Ik weet van mijn ex dat het moeilijk is om met een advocaat om te gaan." Toch heeft ze volgens jan vijftien jaar na de scheiding wel spijt van haar keuze.

Jan is in elk geval wel klaar voor iets nieuws en besluit zijn geluk te beproeven in First Dates. De inmiddels oud-advocaat lijkt een leuke klik te hebben met Roumiana. De twee spreken dan ook af dat ze elkaar weer willen zien en dat Roumiana de volgende keer haar portemonnee trekt.

Aan het einde van de aflevering blijkt echter dat ze elkaar niet meer hebben gezien. 'Roumiana en Jan bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd en enthousiast. Ze hebben nog een fijne middag gehad, maar er komt helaas geen vervolg', zo valt te lezen in de aftiteling. 

Nieuwsgierig naar de First Dates-aflevering met Jan? Je kunt 'm hier terugkijken. 

Wellicht dat het Jan deze keer wél bij Marian gaat lukken. Aan zijn gevoel zal het in ieder geval niet liggen. 

Lees meer over
B&B Vol liefde