JAN KAN ER WAT VAN

Jan uit B&B Vol Liefde was advocaat van deze Nederlandse diva

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJan uit B&B Vol Liefde was advocaat van deze Nederlandse diva
RTL

De flamboyante Jan Weermeijer (72) uit 'B&B Vol Liefde' heeft voor zijn pensioen als advocaat gewerkt. En niet zomaar eentje: in 2018 staat hij beroepsdiva Patricia Paay (74) op juridisch vlak bij.

Patricia Paay ligt in 2018 in de clinch met Johan Vlemmix. De ondernemer wil destijds een sekspop lanceren met de beeltenis van Patries. Daar heeft de showbizzdiva geen zin in, waarop ze Jan inschakelt om haar met raad en daad bij te staan. Zo adviseert hij Patricia om met Johan om de tafel te gaan.

Flamboyante Jan meteen verliefd op Marian in B&B Vol Liefde: 'Hij vreet me bijna op'
Lees ook

Flamboyante Jan meteen verliefd op Marian in B&B Vol Liefde: 'Hij vreet me bijna op'

Dat gesprek kent een positief einde: de sekspop wordt niet gelanceerd en de opgelegde schadevergoeding van 2000 euro die Johan aanvankelijk aan Patricia moet betalen, is naar stichting KiKa gegaan. Eind goed, al goed.

De appel valt overigens niet ver van de boom. De Telegraaf meldt dat de zoon van Jan als advocaat werkzaam is. Hij werkt bijvoorbeeld nauw samen met John van den Heuvel en diens programma Ontvoerd.

Nu geniet Jan van zijn oude dag en stort zich vol overgave op het veroveren van het hart van Marian in B&B Vol Liefde. Of het wat wordt tussen de twee valt nog te bezien. Je ziet het programma iedere werkdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
Patricia PaayB&B Vol liefde