B&BELGISCH TINTJE

Nieuw seizoen B&B Vol Liefde krijgt een twist

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLNieuw seizoen B&B Vol Liefde krijgt een twist
RTL

Terwijl het derde seizoen van 'B&B Vol Liefde' nog in volle gang is, zijn de makers al bezig met de volgende reeks. Kijkers kunnen daarin een twist verwachten qua deelnemers, blijkt uit een oproep van producent Blue Circle.

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde gaan de grenzen iets meer vervagen. 'Naast single Nederlandsers mogen single Belgen zich ook melden', valt er namelijk te lezen. Dus naast Nederlandse pensionhouders, mogen ook Belgische bed and breakfast-uitbaters zich aanmelden voor B&B Vol Liefde

Waarom je als fan van B&B Vol Liefde de Belgische versie ook moet zien
Lees ook

Waarom je als fan van B&B Vol Liefde de Belgische versie ook moet zien

En dat terwijl onze zuiderburen zelf ook al een soortgelijk dateprogramma hebben: B&B Zoekt Lief. Het grote verschil met de Nederlandse versie is dat B&B Zoekt Lief zich alleen afspeelt in Frankrijk. Ook duren de afleveringen van de Belgische show van zo'n 25 minuten korter dan die in Nederland. 

Ook willen de makers het B&B-avontuur buiten Europa voort blijven zetten. In het huidige seizoen betreft dat alleen nog Martijn in Thailand. 

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is in de zomer van 2024 te zien. Nu is het derde seizoen van het programma dus nog in volle gang en elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Zowel B&B Vol Liefde als B&B Zoekt Lief kun je ook zien bij Videoland. 

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde