RELEASE ME

Na Walter danst Claudia uit B&B Vol Liefde nu met déze BN'er

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLNa Walter danst Claudia uit B&B Vol Liefde nu met déze BN'er
RTL

In 'B&B Vol Liefde' zien kijkers de voetjes van de vloer gaan in de tempel van Walter (54), maar ook in Nederland gooit zijn logé Claudia (56) de heupjes los. Tijd voor 'B&B'-fan Bram Krikke (28) om haar ten dans te vragen. De beelden deelt hij nu op zijn Instagram-account.

"Sinds B&B Vol Liefde is mijn leven drastisch veranderd"

Trek je dansschoenen uit en laat je gaan! Claudia uit B&B Vol Liefde is dol op dansen. "Dansen is voor mij heel helend, altijd al geweest", vertelt ze eerder in het programma. Het spirituele gevoelsmens vergelijkt het met een hond die begint te schudden. "Een hond die ergens mee zit, die gaat schudden en daar kunnen wij als mens van leren. Als je als mens gaat schudden, komen er al dingetjes los." 

Claudia doet laatste poging om Walters hart te veroveren in B&B Vol Liefde
Lees ook

Claudia doet laatste poging om Walters hart te veroveren in B&B Vol Liefde

Als we de beelden van Bram Krikke zien, kunnen we wel stellen dat er genoeg is losgekomen. 'Sinds B&B Vol Liefde is mijn leven drastisch veranderd', schrijft de radio-dj bij de beelden. Ook is te zien hoe de twee elkaar een innige omhelzing geven, van minstens acht seconden natuurlijk.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In B&B Vol Liefde hebben Walter en Claudia ondertussen afscheid genomen. In onze online serie Love Bites blikt ze terug op haar deelname. Zo had ze een bijzondere ervaring met de pauw van Walter en reageert ze op alle grappen die gemaakt worden over haar uitspraak van 'spiruwaliteit'. En Jan is er ook om er over zijn prinsesje Marian te kletsen.

Lees meer over
B&B Vol liefde