STREEP DOORHEEN

Meryl Streep hoofdverdachte in trailer seizoen 3 Only Murders in the Building

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Only Murders in the Building/HULUMeryl Streep hoofdverdachte in trailer seizoen 3 Only Murders in the Building
RTL

Het mysterie rondom 'Only Murders in the Building' seizoen 3 is opgelost: vanaf 8 augustus zijn de nieuwe afleveringen van de voor meerdere Emmy’s genomineerde serie te zien bij Disney+. En in de onlangs verschenen trailer zien we nog meer drama, intriges en humor - maar ook Meryl Streep (74), Ashley Park (32) en Paul Rudd (54).

Only Murders in the Building vertelt het verhaal van Charles-Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel Mora (Selena Gomez), drie flatgenoten die geïnteresseerd zijn in true crime-podcasts. Als er een moord wordt gepleegd in het grote gebouw waarin zij wonen, besluiten zij hun eigen podcast te beginnen waarin ze de moord onderzoeken.

Emily in Paris-ster toegevoegd aan cast Only Murders in the Building
Lees ook

Emily in Paris-ster toegevoegd aan cast Only Murders in the Building

In het derde seizoen onderzoekt het trio een moord die plaats heeft gevonden achter de schermen bij een Broadway-show. Een grote gastrol is hier weggelegd voor Meryl Streep, die eerder al eens samenwerkt met acteur Steve Martin in de romcom It’s Complicated. Ook Paul Rudd, Jesse Williams, Jane Lynch en Tina Fey making hun opwachting in het derde seizoen, zo blijkt uit de trailer.

Only Murders in the Building is vanaf 8 augustus te zien op Disney+.

Lees meer over
Selena GomezDisney