NIET VAN GEDEAND

Zoontje Dave Roelvink niet te zien in nieuw seizoen De Roelvinkjes

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoontje Dave Roelvink niet te zien in nieuw seizoen De Roelvinkjes
RTL

Het 1-jarige zoontje van Dave Roelvink zal niet te zien zijn in het aankomende seizoen van 'De Roelvinkjes' op Videoland. In 'De Telegraaf' vertelt opa Dries Roelvink (64) dat Dave (29) niet wil dat de kleine Dean nu al een bekend gezicht krijgt.

"Dave wil het in ieder geval de eerste jaren niet, zodat Dean later zelf kan beslissen"

"Mijn kleinzoon Dean", antwoordt Dries op de vraag wat er vanaf eind augustus niet te zien zal zijn in de reallifesoap rond zijn familie. "Dave zegt: 'Jij hebt ons vroeger niet de keuze gelaten of we BN’ers wilden worden.' Dat klopt. Hij was maar net geboren of er hing al een batterij fotografen boven de wieg. Dat vond ik doodnormaal. Maar Dave wil die bekendheid niet voor zijn zoon. Daar gaat-ie niet aan ontkomen. Maar Dave wil het in ieder geval de eerste jaren niet, zodat Dean later zelf kan beslissen. Ik vind het wel jammer", vertelt Dries.

Nieuw seizoen De Roelvinkjes is vanaf déze datum te zien
Lees ook

Nieuw seizoen De Roelvinkjes is vanaf déze datum te zien

Dean is het eerste kleinkind van zanger Dries. Het zoontje van Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werd geboren op 30 oktober 2021. Hoewel Dean als baby nog wel te zien was op de socialmediapagina's van Dave, hebben zij er toen het kind een half jaar was voor gekozen hem niet meer herkenbaar in beeld te brengen. Dat besluit voeren ze nu door in de nieuwe serie die vanaf 28 augustus te zien is bij Videoland.

Lees meer over
Dave RoelvinkDries RoelvinkVideoland